Pakottamisesta ym. ylipääseminen

Vierailija

Kommentit (1)

Vierailija

Mun mielestäni sun kannattais kertoa tälle uudelle miehelles ihan heti. Jos hän ei tiedä sun kamalasta historiasta, hän ei varmaankaan osaa olla kanssasi tarpeen rauhallisesti... Tai siis että hän ei osaa ottaa huomioon sellaista, mitä hän ei tiedä. Jos hän tietäisi, mitä kaikkea pahaa olet kokenut, hän osaisi varmasti ottaa sen huomioon eikä missään nimessä vahingossakaan painostais sua seksiin vaan saattais jopa auttaa sua toipumaan sun pahoista kokemuksista.

On normaalia, että jos olette puhuneet seurustelusta ja mies pitää sinusta ja sinä hänestä, niin että hän haluaisi mielellään myös seksiä. Olisi kamalaa, jos hän tällä tavoin "ollessaan normaali" satuttais sua tietämättään. Kerro hänelle, niin voitte yhdessä edetä riittävän hitaasti.

Olisi kamalaa, jos sun entinen poikaystäväs olis saanu tuhottua sun elämän kokonaan. Mua ei ole pakotettu seksiin joten en tiedä miltä se tuntuu, mut toivoisin kovasti ettet jäis rypemään siihen, vaan saisit mahdollisimman pian jatkettua elämääs. Nyt, tän uuden kivan miehen kanssa se voisi olla helppoa ja mukavaakin, ja kuka ties vaikka siinä olisi elämäs mies, jos annat hänelle mahdollisuuden auttaa sut pahimman yli ja sitten jatkatte elämäänne yhdessä normaalisti.

Voisitko saada kirjoitettua asian paperille? Kerrot mitä oot kokenut ja että sun on kamalan vaikeaa puhua siitä. Tai näytä hänelle vaikka tuo juttu jolla avasit keskustelun. Hän saa tietää kaiken tarvittavan, myös sen, miten kamalan vaikeaa sun on puhua aiheesta.

En nyt tiedä oliko tästä mitään apua. Pointti oli että jos kertoisit tälle uudelle kivalle miehelles mitä oot kokenut, niin hän osais ottaa sen huomioon ja olla ymmärtäväinen ja tukea sua. Yhdessä voisitte olla vaikka mitä.

Tsemppiä sulle <3

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat