vastaa kyselyyn hiustuotteiden allergioista

Vierailija

Hei! Opiskelen hiusalaa nyt viimeistä vuotta, teen päättötyökseni tutkielman erilaisista allergioista jotka vaivaavat niin ammattilaisia kuin tuotteita käyttäviä henkilöitä. Jos sinulle on joskus tullut allergisia oireita mm. hiusväreistä, muotoilutuotteista tai muista hiuksiin käytettävistä kosmeettisista tuotteista, niin ole hyvä vastaa kysymyksiin. Omaa nimeään ei tarvitse jättää, nimimerkki riittää, vastauksista kootaan erilaisia taulukkoja tai vastauksissa annettuja lauseita voidaan käyttää tekstissä nimimerkin kertomana.

1.Oletteko joskus saaneet allergisia oireita (kutina, kirvely, turvotus, hengitys vaikeudet) hiuksissa
käytettävistä tuotteista (värit, vahat, kiinteet, niiden hajusteet jne.) Millaisia oireita ja mistä tuotteesta? Kerro myös jos muistat tuotteen nimen, värin nimen jne.

2.Onko teillä muita allergioita tai yliherkkyyksiä?

3.Missä tilanteessa sait allergisen oireen? Parturikampaamo liikkeessä vai käyttäessäsi tuotetta kotona?

4.Reaktion jälkeen hakeuduitko lääkärille? Jos sait oireen kampaamoalan liikkeessä keskustelitteko asiasta liikkeen harjoittajan kanssa?

5.Oletteko tehneet ennen kotivärjäystä allergiatestin?
Onko teille tehty alan liikkeessä allergiatestiä ennen ensivärjäystä?

6.Tunnistitko oireet allergiseksi reaktioksi? (monet luulevat, että pieni kutina hiuspohjassa kuuluu asiaan, se on kuitenkin jo pieni oire).

7.Olitko käyttänyt samaa tuotetta aijemmin ilman allergista oiretta? Oletko käyttänyt tuotetta myös jälkeenpäin ja jos olet niin ovatko oireet pahentuneet/pysyneet ennallaan?

Vastauksen voi laittaa myös sähköpostiin tai jos teillä on enemmänkin asiasta kerrottavaa olisin hyvin kiitollinen jos jakaisitte kokemuksenne. mari.tormanen@luukku.com

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat