18-vuotis-syntymäpäivä-ongelma! Baariin sisään, vaiko ei?

Vierailija

Eli täytän pian 18, mutta kyseinen päivä sattuu olemaan sunnuntai. Tahtoisin mennä baariin, mutta sunnuntaina baariin meneminen ei kiinnostaisi... Siispä kyselen teiltä viisaammilta: luuletteko että pääsen sisään lauantai-iltana kello kahdentoista jälkeen? Onko omakohtaisia kokemuksia? (:
Apu tulis todella tarpeen!

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä päin se on onnistunut kahdessakin eri baarissa, mutta kyseessä on pikkuinen kaupunki jossa ei niin tarkkoja olla asian suhteen:)Tietysti jos haluat olla asiasta varma ja kehtaat, voit käydä kysymässä joku ilta jonkun baarin ovelta että millainen käytäntö heillä on.

Vierailija

Yhden kaverini synttäreillä tehtiin juuri noin, että mentiin sisään vasta vuorokauden vaihduttua, jolloin synttärisankarin oikea juhlapäivä koitti. Klo 00:n jälkeen olet virallisesti 18-vuotias ja sinut voidaan lain mukaan päästään baariin, näin ainakin itse ymmärtäisin ja tällaisen käsityksen olen saanut muiltakin. Miksi laillinen asiakas torjuttaisiin? Jos tiedät jo mihin baariin olette menossa, voit vaikka pirauttaa sinne ja varmistaa, että asia on ok :)

Vierailija

Kiitos vastauksista! Mä oon ymmärtänyt ettei sillon oikeasti pitäisi päästää.. Mutta eikun kokeilemaan, niin monet on kuitenkin päässyt ;) Ja pikkukaupunki ei ole kyseessä vaan Helsinki.. :S

Vierailija

Tuossa mun kertomassa tapauksessa oli Turku kyseessä, eli ei siinä taida mitään sellaista juttua olla että vain pienimmissä kaupungeissa pääsisi. Ja Hesassakinhan voi kokeilla muita baareja jos yhdessä ei onnista :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat