Missä ekakerta?

Vierailija

Meillä on ollut poikaystäväni kanssa jo jonkin aikaa ongelma että missä voisimme tehdä sen ekaa kertaa. Olemme tehneet jo kaikkea käsijuttuja ja suuseksiä. Asumme kokoajan toistemme luona, mutta ei oikein viitsi yöllä alkaa harrastamaan mitään sen enempää, jos sit alkaakin päästelemään sellaisia ääniä että vanhemmat tai sisarukset herää. Missä voisimme saada omaa aikaa?

Kommentit (5)

Vierailija

Eikö kummankaan luona ole koskaan sellaista tilannetta, että kaikki muut perheenjäsenet olisivat yötä jossain muualla? Tai edes päivällä paria tuntia poissa? Jos ei niin olisiko joku hotelli tai mökki ihan mahdoton ajatus? :)

Vierailija

Tai jos ei oo varaa hotelliin tai jollekki vastavaan niin kysykää jos muu perhe voisi sopia jotain menoa illaksi niin saisitte koko kämpän omaan käyttöön :) Suosittelen^^

Vierailija

eikö suuseksissäkin lähde kaikenlaisia ääniä? :P kyllä me ainakin poikkiksen kaa ihan kotona hommaillaan, musa vaa kovalle ja ovi kii. Eikä kukaa oo ikinä yllättäny meitä!

Vierailija

Ehdotan kans mökki/hotellireissua, tai sitten sitä et porukat yksinkertaisesti ulos vaan. Ihmettelin kans sitä, et kuinka suuseksissä ei mukamas tule ääniä..

No kukin tyylillään! =)

Me niin monesti vaan kylmästi ovi kiinni, vaikka porukat olisivatkin olleet kotona. Eikä kukaan onnistunut yllättämään.

Vierailija

Jos olette nukkuneet yhdessä, niin eivätköhän perheenne osaa aavistaa mitä se voi tarkoittaa seksin kannalta?:) Ja jos ekan kerran nyt tekisitte sen jossain muualla(ymmärrän tosiaan että ekalla kerralla tarvitaan rauhaa), niin entäs kaikki muut kerrat sitten? Ette kai voi harrastaa seksiä vain silloin kun ketään ei ole kotona? Asia vaatii mun mielestä vaan totuttelua ja kokeilua ja siksi suosittelisin harkitsemaan vaikkapa yöllä seksin harrastamista. Ja ei niitä ääniä välttämättä edes kuulu, toki sänky voi narista mutta kaiken muun voi kyllä hallita ja hillitä. (Sängyn narinankin voi välttää niin, että menee lattialle ja ottaa peiton tai sijauspatjan alle)

Nimimerkillä harrastaisimme seksiä noin kuusi kertaa vuodessa jos pelkäisimme aina ääniä:D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat