Mitä tehdä iholle jossa erilaisia alueita?

Vierailija

Kasvoissani varsinkin hiusrajassa ja nenässä ihoni kukertaa ja on todella rasvainen. Leuassa ja poskilla taas todella kuiva... Miten olisi hyvä tehdä kosteutuksen ja meikkaamisen kanssa?

Toisena asian haluaisin kysyä käsivarsieni erikoisesta ihotyypistä. Iho näyttää siltä kuin se olisi kuivunutta näppylää täynnä ja tuntuu rasvaiselta..? Vinkkejä siihen millä saisin käsivarteni ihon sileäksi kun ne ovat olleet tällaiset vuosia ja tahtoisin näyttää käsivarret paljaanakin kauniilta? o;

Kommentit (2)

Vierailija

Onko sinulla otsatukka? Otsatukka saa hiusrajan rasvoittumaan helposti. Päivittäinen (aamuin, illoin) nassun peseminen ja rasvaaminen auttaa tietysti näppyihin! Suosittelen myös ostamaan erikseen päivä- ja yörasvan. Kannattaa kokeilla rauhoittavia kasvonaamioita. Minulla auttoi rasvoittuneeseen ihooni rasvainen naamio joka jätettiin kasvoille 15-20 minuutiksi, kun aika on kulunut taputeltiin rasvapois paperilla niin, että kasvot jäävät silitikin hiukan rasvaisiksi. Lisäksi voit hyvin ostaa rasvaa kuivalle iholle mitä pistät poskiin ja leukaan, ja rasvaiselle iholle vähemmän rasvaista.

Kuiviin kohtiin auttoi itselläni se, että pistin yöksi rasvaisempaa yö voidetta, rahaa meni rasvaan jonkin verran, mutta oli kukkaron kevennyksen arvoista. Jos käyt ostamassa kosmetiikka liikkeestä rasvoja voit hyvin kysyä henkilökunnalta apua pulmiisi. Nykään purkeissa lukee kyllä aika tarkasti mihin ihotyyppiin sopii.

Luulin ensin itse, että rasvainen ihoni ei rasvaamalla parane. Mutta päin vastoin. Iho ravoittuu rasvoittumistaan jos sitä ei rasvaile ja pese tarpeeksi.

MUISTA PESTÄ AAMUIN ILLOIN NASSUSI! Syväpuhdistavaa voi sitten enemmän hangata sinne hiusrajaan, kannattaa hellävaroen kohdella niitä kuivia kohtia. Voit kuoria ihosi maitomaisella kuorintavoiteella joka samalla auttaa vähän niihin kuiviin kohtiin!

Toivottavasti viestistäni on jotain hyötyä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat