Jyväskyläläiset tänne päin !

Vierailija

Hello !! Olen 18 v. tyttö, tällä hetkellä asun Helsingissä. Olen kuitenkin ajatellut muuttaa Jyväskylään lukio-opintojen jälkeen, jotka toivon mukaan loppuu ensi vuoden keväänä !! :D elikkäs, jos olette itse suuntaamassa sinne päin tai asutte ja opiskelette jo Jyväskylässä, tulkaa mukaan keskusteluun ! Olisi kiva tutustua :) ja itse siis ajattelin mennä HUMAK:in kulttuurituottaja-koulutukseen :)

Kommentit (8)

Vierailija

Okei ! Mitä pidätte kaupungista? :) En oo ikinä ite käyny Jyväskylässä, vähän jännittää miten sopeudun sinne ku oon koko elämäni asunu Helsingissä !! Mutta sen verran mitä oon kuullu ja lukenu niin vaikuttaa tosi hyvältä paikalta just opiskeluun... ja ehkä muuhunkin :D

Vierailija

No onhan Jyväskylä tietysti paljon pienempi kuin vaikka just Helsinki, mutta tykkään kyllä silti kovasti:) Täällä on tosi kiva kun melkein kaikkialle pääsee aika nopsaa pyörällä, ja keskustassa shoppaillessakin välimatkat on paljon lyhemmät kun Helsingissä. Tällä hetkellä täällä on menossa aika isot uudistukset esim. Forumissa ja Sokkarilla, joten shoppausmahdollisuudet paranee koko ajan;) Baarejakin on ihan ok ja niitäkin on tullu lähiaikoina lisää, viimeks eilen:) Ja sit täällä on myös paljon harrastusmahdollisuuksiakin, eli oikeestaan kaikki mitä mä ainakin tartten:)

Vierailija

Kuulostaa erittäin hyvältä !! Itseasiassa alan pikku hiljaa kyllästyä Helsinkiin, joten vaihtelu virkistää :) Tiiätkö millasia mahdollisuuksia on harrastaa tanssia, esim. hip hoppia yms?

Vierailija

Todellakin tiedän, ite nimittäin oon tanssinu neljä-vuotiaasta saakka:D Tänne avattiin just uus tanssikoulu, Cooma Dance Academy, sinne ehottomasti! Käy kattoo nettisivut, toivottavasti ihastut:)

Vierailija

Eikä! Siistii, tanssi-ihmisiä :) ootko tanssinu jotain tiettyä lajia koko ajan vai kokeillu vähä kaikenlaista? mä oon tanssinu 1 vuoden MTV:ta ja kohta 1,5 vuotta hip hoppia :) alotin aika myöhään... kävin kattomassa noita CDA:n sivuja ja vautsi vau!! Ensinnäkin siellä on tarjolla streetdancea, mitä oon halunnu tanssia alusta asti, mutta täällä oli vähä vaikeuksia löytää sellasia tunteja. Toiseks hinnat on paljon paremmat kuin täällä, maksoin esim. tästä syksystä 1 x 60 min/vko 170 € ja toi hinta oli alennuksen kanssa.. joten vaikuttaa hyvältä;)

Vierailija

Voi hyvinkin olla, että Jyväskylässä tunnit on halvempia kun vaikka Helsingissä:)

Mä oon tanssinu eniten balettia ja jazzia, mutta myös tosi paljon kaikkia muitakin lajeja. Tällä hetkellä käyn High Heelsissä, Jazzissa, Tekniikassa ja Commercialissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat