Ohimenevä kuiva kausi(ko?)

Vierailija

Olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet hiukan vajaa 3 vuotta, kohta vuoden olemme asuneet yhdessä. Poikaystäväni on aivan loistava tyyppi, mutta suhde ei ole suhde ilman ongelmia ja meidän ongelmamme on ollut jo pitkään se että olemme niin rutinoituneita! Ihan kuin joku vanha aviopari.

Asia on niin että olemme oikeastaan täysin kyllästyneitä toisiimme mutta koska kumpikin rakastamme toisiamme niin valtavasti, emme pysty eroamaan. Olemme keskustelleet viime aikoina asioista todella paljon ja olen jopa itkien sanonut hänelle että jättää minut, jos pystyy, sillä minä en pysty jättämään häntä.

En tiedä mitä haluan. Koska toinen puoli minusta sanoo että rakastan poikaystävääni, enkä halua heittää kolmea vuotta hukkaan, meidät on tarkoitettu yhteen ja haluan viettää loppuelämäni hänen kanssaan. Toinen puoli minusta kuitenkin huutaa että olemme molemmat vielä nuoria, haluan kokea enemmän, en halua juuttua koko loppuelämäkseni tähän!

Ja olemme tosiaan pohtineet tauon pitämistä, mutta se olisi kovin vaikeaa järjestää koska poikaystäväni työpaikka on täällä kaupungissa ja minun opiskeluni ja työni myös, ja kumpikaan ei omista autoa. Kumpi tahansa voisi kyllä palata vanhemmilleen, mutta koska autoa ei ole, niin kulkeminen töihin ei onnistuisi. Ja niin suurpiirteistä taukoa emme halua pitää että luopuisimme asunnostamme, sillä tämä on unelma-asunto ja teimme paljon töitä tämän eteen! Kunpa jaksaisimme tehdä yhtä paljon työtä suhteemme eteen!

Tammikuussa poikaystäväni lähtee armeijaan ja luulemme että sekin tulee elvyttämään tätä suhdetta paljon, mutta miten toimia edes sinne asti?! Neuvoja, kommentteja, kokemuksia, keskustelua otetaan vastaan!

Kommentit (3)

Vierailija

Keksikää jotain vaihtelua! Menkää kylpylälomalle, vaihtakaa vähän maisemaa, edes yhdeksi yöksi. Listailkaa asioita, mihin alunperin toisissanne ihastuitte :) Hankkikaa myös jotain omia juttuja, harrastuksia, kaveri-iltoja ym. Menkää vaikka yhdessä telttailemaan/retkeilemään, hyvää harjoitusta inttiä varten ;)

Hakekaa yhdessä niitä kokemuksia, ei niitä yksin tarvi hakea.

Toivottavasti löydätte taas sen kipinän :)

Vierailija

Itselläni täysin sama tilanne ja myös oma poikaystäväni lähtee tammikuussa nyt sinne armeijaan.. ja uskon että se puolivuotta ''erossa'' tekee ihan hyvää, koska en minäkään haluaisi erota kullastani. Vaikka toinen puoli minusta haluaisi.
Mutta joo, kannattais yrittää varmaanki irti ottoa arjesta, kehitellä jotain romanttista tms. vaikka ainaki meilläpäin ei sellanen ole onnistunut, kun miestä aina joko väsyttää tai muu on hullusti... Tsemppiä sinne päin.

Vierailija

Kiitos paljon vinkeistä pakkis! :)
Puhuttiin nyt sunnuntaina ja maanantaina asioita selviksi ja ollaan nyt vapaamuotoisella tauolla tai siis että sovittiin että eletään nyt vähän vapaammin tässä suhteessa. Ei siis mitenkään niin että mene ja petä toista, vaan että ei oteta nyt niin vakavasti kaikkea vaan nautitaan elämästä ja toisistamme =)
Koska kumpikaan ei tahdo erota ja tauko on vaikea niin käyhän se näinkin :)

Kiitos tsempeistä! Ja edelleen keskustelua kokemuksista otetaan vastaan!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat