hilseilevä iho?

Vierailija

Hei,

mitä suosittelet iholle, joka alkaa hilseilemään heti kun lämmityskausi alkaa ja huoneilma kuivuu?

Kommentit (1)

Vierailija

Ilmaston muutokset, esimerkiksi lämmityskauden alkaminen, ilmastointi, lämpötilan vaihtelut jne. voivat aiheuttaa iholle kosteuden puutteen. Ihosta tulee ns. kosteusköyhä. Kosteusköyhä iho on kireä, ohut ja herkistynyt.

Huolehdi ihon riittävästä kosteutuksesta sisäisesti ja ulkoisesti. Vichyn Thermal Spa – lähdevesisuihke on virkistävä ja rauhoittava, runsaasti mineraaleja sisältävä lähdevesi kasvoille ja koko keholle. Thermal Spa – lähdevesi kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti säännöllisesti käytettynä. Voit käyttää lähdevettä useita kertoja vuorokaudessa, suihkuta iholle ja anna vaikuttaa hetki. Kuivaa painellen kasvopaperilla.

Kosteusköyhän ihon pelastaja on Vichyn Aqualia Thermal – tuotesarja.

Tehokosteutusta kuivalle silmänympärysiholle antaa Vichy Aqualia Thermal Eye Roll-on. Raikas silmänympärysgeeli myös laskee turvotusta. Tuote sopii herkälle silmänympärysiholle ja sillä on Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Jos sinulla on jo ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholla, käytä raikasta Aqualia Thermal -silmänympärysgeeliä aamuisin ja täyteläisempää anti-ageing silmänympärysvoidetta (esim. Vichy Liftactiv Retinol HA – voidetta) iltaisin.

Suosittelen sinulle käyttöön myös Aqualia Thermal Seerumia, mattapinnan antavaa tehokosteuttajaa. Se sopii käytettäväksi joko yksin tai hoitovoiteen alla. Ihosta tulee kosteutettu ja vahvistettu ulkoisia ärsytystekijöitä vastaan. Valitse syksyllä hoitovoiteeksi täyteläinen Aqualia Thermal Rich. Ihosta tulee kosteutettu, vahvistunut ja rauhoittuneempi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat