Turun seksimessut

Vierailija

Onko kukaan teistä koskaan käynyt? Mitä kaikkea siellä oli? Kannattiko mennä? Mietiskelen tässä pitäisikö napata pari kaveria mukaan ja käydä ihmettelemässä siellä nyt viikonloppuna :)

Kommentit (4)

Vierailija

Tää tulee nyt vähän myöhässä, mutta ÄLÄ MENE! IKINÄ.

Kävin ekaa kertaa elämässäni tämän vuoden messuilla ja paskan maku jäi suuhun. Kävin poikaystäväni kanssa, joka on pari kertaa ollut messuilla, viimeksi n.3-4 vuotta sitten. Hänkään ei tykännyt ja sanoi että ennen messut olivat paremmat.

Ensinnäkin, lippujen hinnat on älyttömiä. 20e/hlö, eli jos parina menee niin 40e! Pelkästään siihen että pääsee sisälle! Lisäksi meitä harmitti kaljan hinta (6e). Juotiin paikalla kaksi kaljaa ja kappas, messuihin olikin mennyt jo 40e lippuihin ja 24e kaljaan. Kröhöm... Ei hyvä.

Tarjonta on huonoa. Katsottiin yksi strippausesitys, ja lähdettiin kesken kaiken pois. Tyttö ei itse ollut kummoisen näköinen, selluliitit hyllyi pyllyssä, tankoa hän ei pahemmin käyttänyt eikä esitys noin muutenkaan herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen. Lisäksi lavan edessä oli niin paljon ihmisiä, että suurimman osankatsottiin screeniltä. Huonompi homma, että screenin kamerat kuvasin tyttöä takaa, joten lähinnä näkyi selkää... Huoh.

B-lava oli aivan naurettava. Pienen pieni koroke, jossa oli joku surkeaakin surkeampi esitys... Ja tosiaan, me ei ensin tajuttu että se edes on lava, vaan kysyttiin joltain henkilökunnalta että missäs se b-lava on. No tuossa naaman edessä... Ahaa, okei...

Tarjolla oli sitten mun mielestä aika perus seksiliike-kamaa, eli dildoa, vibraa, vaatteita, vähän jotain käsirautaa ja ruoskaa. Mielummin katson välineitä hiljaisessa kaupassa kuin keskellä ihmismassaa kun kaikki tönii ja tuuppii. Ostettiin kaksi alusasua, joiden valikoima oli parempi kuin peruskaupassa, mutta ei sielläkään mitään maata mullistavaa ollut.

Ainoa joka olisi oikeasti kiinnostanut oli tantra-seksi, mutta senkin esitykset olivat loppuneet jo aikaisemmin illalla. Itse oltiin liikkeellä siinä yhdeksän pintaan.

Kaiken kaikkiaan, messut eivät tarjonneet mitään uutta. Mielestäni tällä tarjonnalla ne eivät tarjoa mitään kenellekkään. Paitsi kuin miehille jotka eivät ole ikinä nähneet naista alasti, tai sitten ihmisille jotka eivät tiedä mitään seksistä tai leluista yms.

Meitä molempia harmitti että tuhlattiin rahaa sinne, eikä olla menossa enää ikinä.

Jos joku sai jotain kokemuksia niin kertokaa ihmeessä mistä niitä löytyi :D

Vierailija

Tuli joo vastaus vähän myöhässä mut kiitti kumminkin - eipähän ainakaan harmita ettei tullut mentyä jos oli kerran noin kielteinen kokemus :D Pari kaveria kävi siellä ja taisi nekin sanoa, että joskus aiemmin on tosiaan ollut parempi eikä siellä oikein mitään erikoista ollut.

Vierailija

No itselleni ei kyllä noin negatiivinen vaikutelma jäänyt?

Viime vuonna olin ekaa kertaa messuilla, itseasiassa vanhempieni kanssa :D (Heidän kanssa kyllä kehtaa!) Lähinnä käytiin vaan katsomassa millainen tapahtuma se oikein on. Poikaystävä oli ulkomailla silloin joten hän ei voinut tulla. Lipun hinta oli tosiaan järkyttävän kallis, sitten vielä se parkkimaksu vitosen!

Tänä vuonna mentiin sitten miehen kanssa sinne, ja meillä oli kyllä oikein mukavaa! Ostettiin liputkin etukäteen joten säästettiin monta euroa siinäkin. Esiintyjät oli pieni pettymys, naiset jäätävine silikonitisseineen hiplailee itseään lavalla, B-lavalla pari järkyttävän näköstä muijaa sormetti ja nuoleskeli keskenään siinä lavalla! Järkyttävää katsottavaa :S Mutta oli siinä pari ihan hyvääkin srtippishowta. Ja Candymen päälavalla veti aivan huikean hienon tanssishown, ja oli komeita! ;)
Ja meidän mielestä taas oli paljon mukavampaa katsella kaikkia asuja, vibroja ymym siellä väkijoukossa kun jossain pienessä hiljasessa kaupassa. Tuolla sai mielipiteitä joka suunnasta ja oli tarjouksia joka suuntaan :D Paljon tuli tavaraa kotiinvietäväksi ja melkein neljä tuntia siellä saatiin kulumaan. Ja koska emme juoneet mitään niin säästimme rahaa siinäkin ;) Ei tuollasissa paikoissa kannata edes juoda, rahat voi käyttää paremminkin!

Mutta suositten kyllä käymään joskus, on se ihan omanlainen kokemus :)

Vierailija

Kyllä mustakin messut oli ihan ok. Opiskelijalle liput oli 12e, ja kun oli sopivasti aloitellut kotona, niin ei tarvinnu tuhlata rahaa kaljaan kaupan päällä. Oma mieheni ei päässyt paikalle mutta olin hänen siskonsa ja kolmen muun ystäväni kanssa. Kyllä meillä oli mukavaa, etenkin tankotanssin maailmanmestarin esitys oli todella upea. Eihän siellä mitään uutta tai maata vavisuttavaa ollut, mutta en minä ainakaan sellaista odottanutkaan. Hyvässä porukassa meillä oli tosi hauskaa :)

Lukuisat riitelevät pariskunnat toivat vielä lisäviihdettä. Mitäs tulevat sinne, jos ei kantti kestä olla suuttumatta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat