Itsekeksityt lahjakortit

Vierailija

Noniin, miesystävän syntymäpäivät olisi ensiviikolla ja ajattelin askarrella hänelle vinon pinon erilaisia lahjakortteja. Mutta ideat loppuivatkin yllättävän lyhyeen!
On jalkahierontaa, kokovartalohierontaa onnellisella lopulla, itsevalmistettu päivällinen (mahdollisesti alusvaattesillaan), hän saa kaupassa valita itselleni alusvaatteet ja ne koetestataan mahd. pian jne.

Lisää ideoita kaivataan!
Ja tässä on hei hyvä lahjaidea jos jollakin on vaikeuksia jtn keksiä! :D

Kommentit (1)

Vierailija

Mielestäni se on aika hauska idea, mikä Puumanaisessa on että antaa seksi kortteja, eli mies saa käyttää kortin milloin haluaa eikä naisella ole tällöin mitään vastaanpanemista :D Tämä tosin toimii varmaan suhteessa jossa naisella on haluttomuutta tai muuten vain seksielämä vähän lopahtanut, mutta ei silti ihan paha idea :D
Itselle tuli lisäksi mieli että lupaat tehdä jotain hänelle tärkeää asiaa (esim. lupaat pelata jotain peliä mistä miehesi pitää tms.)
Lisäksi kotityökortteja voi tehdä. En tiedä asutteko yhdessä mutta jos ette voit luvata siivota hänen kotonaan jotain tai jos asutte yhdessä voit luvata tehdän hänen kotitöistään jonkun yhden kerran.
Muita ideoita ei juuri nyt tähän hätään tule aamu-unisena :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat