Tekemisen puute! :(

Vierailija

Onko teillä ehdotuksia mitä kullan kanssa voi tehdä? :) Perus leffaillat käyvät tylsiksi ja olisi todella mukavaa tehdä muutakin välillä! Nyt kun on syksy on erittäin hankalaa keskiä mitään tekemistä :( HELP!

Kommentit (3)

Vierailija

Mua ainakin syksy innostaa lähtemään ulos ja nauttimaan ihanan raikkaasta ilmasta. Kirjastosta löytyy lukemista jos se yhtään innostaa, tai jos on kiinnostunut taiteesta voi mennä katsastamaan kotikaupungin taidemuseoiden tarjontaa. Jos joku harrastustoiminta kiinnostaa niin kansanopiston- tai työväenopiston kurssit on just alkamassa/alkaneet.

Tuossa muutamia ehdotuksia, niin, ja teatteritkin on olemassa, ja jos ei isojen teattereiden lippuihin rahat riitä, niin aina löytyy harrastelijateattereita joiden esitykset on yleensä aika halpoja.

Vierailija

Me katsotaan yhteisiä suosikkisarjoja maratonina. Siis dvd:ltä sillee, et voidaan katsoo joka ilta niin monta jaksoo ku huvittaa. Tää on meidän yhteinen harrastus, ja vaikka moni pitää sitä aika kummallisena, niin meillä on joka ilta todella hauskaa kun yhdessä katsotaan, mietitään, jännitetään ja nauretaan. Leffat ei vaan toimi samalla tavalla.

Mies on niin mukavuudenhaluinen ettei sitä mihinkään lenkille saa lähtemään, mutta täytyy myöntää et yhteinen iltakävely olis mukava tapa.

Eipä meillä täällä kaupungissa sen suurempia ajanviettotapoja oo, toisaalta kumpikaan meistä ei enempää kaipaakaan. Usein piristetään arkea käymällä ulkona syömässä tai oluella, mutta parasta on päästä maalle. Mikään ei oo niin hauskaa ku tehdä pihahommia yhdessä ja sen jälkeen mennä yhdessä uimaan ja saunaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat