seksi ei luista

Vierailija

Tästä on nyt kohta kaksi viikkoa aikaa, kun tämä tapahtui. Olimme hieroneet toisiamme ja päädyimme rakastelemaan. Siinä hetken sitä kesti, kunnes mieheni meni hakemaan kortsua. Noh jotenkin tuntui jännältä. ja kun mies laittoi kortsun itselleen ja hän työnsi sisääni niin se ei onnistunut. miehellä kyllä seisoi mutta minä oli kuiva ja haluja ei enää ollut. nyt en edes uskalla ajatella harrastavani seksiä, kun voin vain kuvitella että taas näin käy. oli todella ikävää, kun emme päässeet loppuun asti. mistähän tämä johtuu? kenties ehkäisykapselista joka vie halut? muilla samantyyppisiä kokemuksia?

Kommentit (1)

Vierailija

No tässä tekstissä muutama seikka kiinnittää huomioni. Ensinnäkin oman kokemuksen mukaan, nainen ei kuivu hetkessä. Eli jos olet todella ollut aiemmin kiihottunut ja kostea niin se kosteus ei kyllä häviä itsestään ihan hetkessä. Eli todennäköisesti et ollut edes kerinnyt kiihottua tarpeeksi! Sinuna en huolisi vielä yhden kerran perusteella lainkaan ja huolehtisin esileikistä paremmin seuraavalla kerralla. Ja jos kostuminen on fysiologinen ongelma niin aina voi käyttää liukastetta.

Muutenkin haluaisin sanoa, että yhden kerran perusteella on aikas naurettavaa sanoa, että "seksi ei luista". Kaikille tulee varmasti hetkiä jolloin seksi ei mene suunnitelmien mukaan, mutta niistä kerroista ei pidä ottaa stressiä! Stressaamalla vain varmistat, että seksi ei suju seuraavallakaan kerralla, sillä jännittyneenä ja pelokkaana on vaikea rentoutua ja kiihottua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat