penis ei toimi, seksi ei suju.

Vierailija

Poikaystäväni ja minä olemme seurustelleet yli vuoden. Meillä on ollut kaukosuhde mutta nyt olemme olleet pidemmän aikaa toistemme luona samassa maassa. Aikaisemmin meillä on ollut hyväilyjä / toisen kehoon tutustumista. Olen antanut hänelle oraaliseksiä ja molemmat olemme saaneet orgasmeja.

Olemme törmänneet ongelmaan, että poikaystäväni penis ei tunnu toimivan hyvin emmekä tiedä miksi. [ penis menee helposti alas ]

Hän kertoi, että kun hän on masturboinut penis pysyy ylhäällä mutta silloinkin jos hän pitää taukoa pari sekunttia, penis menee helposti alas, eikä ole niin kova.

Kun minä taas olen hyväillyt häntä [ kädellä + oraaliseksiä ] kun lopetan hetkeksi parin sekunnin kuluttua se ei ole niin kova ja saattaa olla täysin pieni.

Eilen yritimme ensimmäistä kertaa seksiä ja joka kerta kun pistämme kondomin, penis menee alas. Eilen jatkoin hyväilyä ja tuli hieman kovemmaksi ja kun yritimme saada sen mun sisään, se lopahti taas...

Olen kysynyt josko hänellä on stressiä, mutta ei meillä ole. Luotamme toisiimme ja puhumme avoimesti näistä asioista. mutta me molemmat ollaan stressaantuneita, koska emme tiedä onko se normaalia vai onko hänen peniksessään jotain vikaan... mun sisään se ei voinut mitenkään mennä hyvin, koska muna ei ollut tarpeeksi kova, mutta tuntuu että se lopahtaa niin helposti.

toivottavasti joku osaisi neuvoa... :(

ja mikä olisi muuten hyvä kondomi merkki? poikaystävälläni on joku noin 17,5 senttinen [ paksu ] .. sultan kondomi on liian pieni, koska puristaa ikävästi..

Kommentit (3)

Elenainen

Harjoitus tekee mestarin! Ja jos muutosta parempaan ei tapahtu, sitten rohkeasti vaan varaamaan aikaa lääkärille, ettei tarvitse turhaan murehtia :)

Täältä voi löytyä myös jotain ohjeita:

http://www.seksuaaliterveysklinikka.fi/index.php?option=com_content&view...

Konekumit ovat isoja kondomeja ja niitä saa esim ärrältä, lisätietoa täällä: http://www.konekumi.com/tuotteet.html

Tsemppiä teille :)

Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat