Kuinka usein harrastatte seksiä?

Vierailija

Niin, eli kuinka usein te harrastatte seksiä?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Ennen harrastimme seurustelun alkuainoina JOKA PÄIVÄ! ;) Sitten tosin vähän väheni, eli nykyään n. 2-4 krt viikkoon. Hyvin vaihtelevaa, mutta käy se näinkin (: ei se seksi kuitenkaan tärkein asia ole!

Vierailija

Liian harvoin :D ollaan oltu yhdessä n.1.5 vuotta ja suunnilleen kerran viikossa taitaa olla tahti. välillä saattaa mennä pidempäänkin.

Vierailija

Ollaan vuosi kohta seurusteltu ja asutaan yhdessä. Mahdollisimman usein harrastetaan. Joka päivä edelleen ja parhaimmillaan vielä muutaman kerran päivässä. Harvoin jää edes yhtä päivää väliin. Niin sekin täytyy sit heti korjata :D

Vierailija

Olemme olleet yhdessä yli 2 vuotta ja päivittäin! Jos jostain syystä sattuu jäämään väliin niin tottakai asia korjataan välittömästi. Intohimomme ei ole kadonnut minnekään yhdessäolomme aikana, thank God! :D

Vierailija

Kaukosuhteen takia nähdään poikkiksen kanssa kerran vkossa, useimmiten niin että ollaan yhdessä 2 päivää. Sinä aikana sitten kyllä tulee harrasteltua kun koko viikon molemmat on pantannu himojaan. :D Eli keskimäärin varmaan noina kahtena päivänä 2-4 kertaa per päivä. ;D Ollaan kylläkin puhuttu että tää alkaa olla meille jo ongelma: Kun ollaan kotosalla on tylsää, kun on tylsää niin harrastetaan seksiä. :D Eli yritetään nykyään käyttää yhteistä aikaa muuhunkin, ulkoillaan sun muuta (mut ei nyt sentäs sitä seksiä vallan jätetä pois! xD)
Aiemmin ihan suhteen alussa tuli kyllä sekstailtua aivan liikaa, yhden päivän aikana saatto olla jopa 8 kertaa. :D Onneks on nyt vähentyny, ei sillä etteikö seksi ois hyvää ja näin, mutta kun muutakin sisältöä parisuhteeseen kuuluu. :)

Vierailija

Riippuu niin viikosta. Joskus tulee viikossa harrastettua joka päivä, joskus ei välttämättä ollenkaan. Mutta keskiarvoksi sanoisin n. 3 kertaa.

Vierailija

Tällä hetkellä kun poikaystävä on armeijassa ja se pääsee melkein joka viikonloppu lomille, niin viikonlopun aikana 3-5 kertaa :)

Vierailija

Mun ja miehen välillä on 200km, eli ei ihan joka päivä nähdä.. Mutta sillon kun yhdessä ollaan, niin kyllä seksiä harrastetaan useita kertoja päivässä, vähintään kaksi kertaa.

Vierailija

Ollaan oltu yhdessä puoli vuotta, seksiä harrastetaan keskimäärin varmaan 2-5 kertaa viikossa. Molemmat ollaan työssä käyviä opiskelijoita, joten ei yksinkertaisesti riitä energiaa enempään. Jos meillä on yhteisiä vapaapäiviä/miniloma, tulee sekstailtua pari kertaa päivässä :)

Suhteen alussa ei jostain syystä harrastettu seksiä muuta kun pari kertaa humalassa (lähes ekaan 2 kuukauteen, jostain syystä kumpikaan ei ollut uskaltanut tehdä aloitetta, kun pelättiin että pilataan muuten niin hyvin alkanut suhde).. otettiin tätä sitten tuossa kesällä kyllä takasin päin niin paljon kuin kerettiin, heh!

Vierailija

Joo täytyy kans sanoo että seurustelun alkuaikoina tuli harrastettua joka päivä, joskus montaki kertaa päivässä :D
Nyt on vähä rauhottuttu.. riippuu ihan viikosta joskus enemmän joskus vähemmän. Mutta ei ois mtn vastaan vaikka vähän enemmänki :P Tosin oon kyllä ihan tyytyväinen <3

Vierailija

Ollaan seurusteltu noin vuosi ja yhdessä asutaan. Seksiä harrastamme suunnilleen joka päivä, harvoin tulee edes yhtä päivää jätettyä väliin. :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat