Hyvinkäältä kuntoutusjaksolle harjoittelu paikka?

Vierailija

Elikkä opiskelen lähihoitajaksi toista vuotta täällä pohjoisessa ja nyt olisi sitten kuntoutus jaksolle hakusessa harjoittelupaikka. Tässä lähellä ei ole oikein muuta kiinnostavaa paikkaa kuin Visala ja sitten täällä tuppukylässä paikka, jossa olen ollut koko kesän töissä, joten se ei oikein harjoittelun kannalta tule onnistumaan.

Kuitenkin sukulainen asuu Hyvinkäällä ja keksinpä, että sinne voisi lähtä harjoittelemaan jos vain suinkin löytyy jokin kiinnostava paikka, joka ottaa vastaan harjoittelijoita.

Ja haen nimenomaan paikkaa jossa kuntoutettavat ovat joko vanhuksia tai mielenterveysasiakkaita, jotka hekin aikuisia/vanhuksia. Lapset ja nuoret eivät ole se ala minne haluan suuntautua. En ole vielä varma kumpi on se linja jolle suuntaudun (vanhustenhoito/sairaanhoito ja huolenpito puoli vai milenterveys- ja päihdetyö) joten paikan tulisi olla jompaa kumpaa jotta mahdollinen suuntautumisvaihtoehto selkiytyisi.

Ehdotelkaa paikkoja Hyvinkäältä tai ihan hyvinkään lähimaastosta olevia kuntoutuspaikkoja, niin yksityiset kuin julkiset käyvät. Kellokosken psykiatrisen sairaalan ja Hyvinkään Veteraanitalon olen jo löytänyt ja ne ovat kiinnostavia, mutta kaipaisin lisää vaihtoehtoja joihin voisi kysyä harjoitteluun. :)

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat