Mitä tämä tarkoittaa?

Vierailija

Muutamia viikkoja sitten harrastimme exäni kanssa seksiä juhlien jatkoilla. ok, eihän siinä mitään, mutta exäni on kihloissa. Ja alkoholillakin oli osuutta asiaan, mutta exäni ei ole pettäjä, ei ole koskaan aikaisemmin pettänyt ketään. Ja viimeiseksi uskoin, että pettäisi nykyistä kihlattuaan, koska on ollut häneen rakastunut kauan. Tämä nykyiden exän suhde ei kylläkään ole mikään unelmasuhde, paljon epävarmuutta ja luottamuksen puutetta.

Erostamme on vuosi. Erosimme, koska exä ei rakastanut minua, seurustelimme vuoden. Suhteemme oli hyvä, molempien mielestä, mutta aloimme aikoinaan liian aikaisin seurustelemaan ja luulen että exä oli silloin vielä liian rikki edellisestä suhteesta.

Kysyin tuona iltana exältäni että mitä hän oikein on tekemässä, koska hän on kihloissa. Ei osannut sanoa. Muutenkin hän tuntui olevan eksyksissä ja ainakin sinä iltana välillämme oli jotain syvempääkin kuin seksiä. Alkoholi vaikuttaa kyllä ihmisen harkintakykyyn, mutta myös kännisen ihmisen sanoissa piilee totuus, eikä syy ollut pelkästään alkoholissa. Mitä tämä voi siis tarkoittaa? Ovatko muutkin sitä mieltä, että jos ihminen on onnellinen, rakastunut ja kihloissa se ei petä kumppaniaan??

Kommentit (4)

Vierailija

1. Varattuihin ei kosketa, oli ne exiä tai ei.
2. Exäsi ei vaikuta muutenkaan kovin fiksulta, jos erostanne on vasta vuosi ja hän on nyt jo kihloissa jonkun toisen kanssa.
3. Ai että heidän suhteessaan on luottamuksen puutetta?
4. Eti itselles joku fiksumpi ja kypsempi mies.

Vierailija

noh...voin kokemuksesta sanoo et voi rakastaa mut silti pettää...ihan vaik koska olen tullut petetyksi monesti ja kerran ollut pettävänä osapuolena saman kaltaisessa tilanteessa...mitään fyysistä ei kylläkään ollut enkä tuntenut koko ihmistä sen kummemmin että lähinnä vistittelyä ja netissä keskustelua väärään sävyyn...kihlattunihan pääsi asiasta jyvälle ja ajoimpa sitten hesaan 800 km ihan vain että olisin setvinyt sen toisen kanssa ettei tämmöinen voi jatkua mutta vituiks meni pitkälti koko homma...en ny ala listaamaan miten huonosti siinä kävi mut sen sanon että tosissani muutuin...sitä ennen olin katsellut pornoa yms mutta kihlattuni kanssa poistimme kaikki siihen viittaavankin ja kaikkien ei kavereiden yhteystiedot hävitin yms ja olen jopa ollut selibaatissa ihan vain sen takia koska tulimme siihen tulokseen että olen riippuvainen seksistä ja tottahan se oli mutta nyt se saa perkele riittää...en pilaa elämääni moisen takia...

jotenka siis...jos mies nyt sattuu ymmärtämään tekonsa ja saa toisen mahollisuuen niin hyvällä tuurilla voi tulla järkiinsä...ja edelleenkin painotan ettei siinä yleensä ole rakkaudella mitään tekemistä...itsellä ainakin se oli ihan pelkkä seksin puute johon sitten hain tyydytystä muualta...en mitään sen syvempää...eli kyllä rakkaus on lujassa vaikka aina sanotaan että jos pettää ei rakasta...(ennen muuten allekirjoitin tuonkin mutta en enään koska en koe että se pitäisi paikkaansa).

Vierailija

Olen samoilla linjoilla myös jonna88 kanssa. Jos rakastaa ei petä! Myös alkoholin vaikutuksen alaisena täytyy pitää kontrolli että pysyy housuissaan! Jos haluttaa niin paljon ei tarvitse silti pettää... On siihen tyydytykseen muitakin keinoja jos kumppani ei paikalla oo ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat