Suositelkaa meikkisiveltimiä

Vierailija

Suositelkaa hinta-laatusuhteeltaan hyviä meikkisiveltimiä ja muita välineitä. Minkälaista käytätte häivytykseen, rajauksiin yms? Kertokaa myös niiden huollosta. Nyt unohdetaan kokonaan ne pienet sienimäiset siveltimet luomivärien mukana.

Kommentit (1)

Vierailija

Olen tilannut omat siveltimeni Coastal Scents nimisestä nettikaupasta. Sieltä saa kaikki meikkaukseen tarvittavat siveltimet ja hinnat ovat naurettavan halpoja!! Tilasin seitsemän erilaista sivellintä ja hinnaksi tuli toimituskuluineen vähän päälle 20e! Siveltimet ovat myös todella hyvälaatuisia.

Samasta kaupasta saa tilattua myös meikkejä ja muita välineitä. Olen tilannut sieltä kaksi luomiväripalettia joissa kummassakin on 88 eri luomivärisävyä. Nekin ovat laadultaan erinomaisia, levittyvät hyvin ja niissä on runsaasti pigmenttiä. Yhden paletin hinnaksi tuli alle 30e.

Suosittelen tutustumaan kaupan sivuihin ja tilaamaan sieltä, hinnat ovat niin halpoja ja laatu on todella hyvää :) Ainoa miinus tuossa on se että pitää olla luottokortti jos tuolta tilaa ja kertatilaus on pidettävä alle 40 eurossa ettei paketti jämähdä tulliin. Olen tilannut kolme kertaa tuolta eikä ole koskaan ollut mitään ongelmia, paketit ovat tulleet perille vahingoittumattomina viikossa.

Tässä linkki kaupan sivuille http://www.coastalscents.com

Tästä löytyy siveltimet http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm?fuseaction=category.di...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat