Voiko olla hiivasieni tulehdus?

Vierailija

Voiko olla hiivasieni tulehdus vaikka alapäätä ei kutiaisi? mietin tätä sillä valkovuotoni on jonkun aikaa ollut aika paksua ja liimamaista, mutta se ei haise mitenkään erilaiselle mitä normaalisti, eikä ole kokkareistakaan..

Kiitoksia vastaajille jos valmiiksi :)

Kommentit (3)

Vierailija

Sun kysymyksestä on jo aikaa, mutta vastailen siltikin.. Tuskin on hiivaa. Siihen liittyy yleensä kutina, punotus, kokkareinen valkovuoto, mutta ei välttämättä kaikki oireet samaan aikaan. Sen kutinan kyllä todellakin huomaa sit ku se alkaa, mutta ekalla kerralla kannattaa käydä lääkärillä varmistaa että on sitä ettei turhaa hoida väärillä rasvoilla/lääkkeillä.

Vierailija

Voi olla kondyloomaa. Mulla oli samanlaiset oireet, liimamaista vuotoa ilman kutinaa. Menin kuukausien jälkeen gynelle valittamaan hiivasta ja se sano heti et todennäköisesti on kondyloomaa eikä hiivaa. Ja niin olikin. Kondyloomaa on yli 30 erilaista sorttia, kaikki ei näy ollenkaan ulospäin (eli ei tuu niitä jäätäviä kasvaimia tai mitään muutakaan). Mee gynelle tarkistuttamaan asia. Vaarallinen kondylooma ei oo ja se paranee itsestään (ja voi tarttua kuulema vaikka olis kondomikin) mut muutamia vuosia voi paranemiseen mennä. Itsellä oireet kesti vajaan vuoden ennen kuin loppuivat.

Kondylooma voi kyteä elimistössä vuosia ennen kuin alkaa oireilemaan.

Vierailija

kiitos vastanneille. noita oireita minulla ei enää ole ollut, ne lähtivät sen jälkeen kun käytin hiivasieni lääkettä. Pitäs oikesti käydä gynellä tarkistuttaas muutenkin vähän paikkoja, mut rahat on nii tiukilla :/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat