mitä teeen??

Vierailija

elikkäs ollaan oltu poikaystävän kanssa jo pari kertaa yhdynnässä ilman mitään ehkäisyä koska en ole vielä saanut pillereitä.. olen tehnyt jo pari raskaustestiä ja kaikki näyttävät negatiivistä mutta nykyään kun koitamme harrastaa seksiä niin se sattuu mahaan? en tiedä mistä se voisi johtua. ja nyt olisi pitänyt pari päivää sitten menkkojenkin alkaa mutta eivät ole alkaneet .. onko kellään jotain vinkkejä mitä tekisin??

Kommentit (8)

Vierailija

Ja pillerithän ovat ne ainoa ehkäisykeino.. Miksi ihmeessä ette käytä kortsuja!?! Ei voi ymmärtää. No joka tapauksessa itselle tulee mieleen a) olet kaikesta huolimatta raskaana b) jännität ja stressaat, kun pelkäät olevasi raskaana, josta seurauksena mahakivut ja menkkojen viivästyminen. Ja kysymykseen mitä tehdä, niin kehottaisin ottamaan vastuuta ja huolehtimaan ehkäisystä.

Vierailija

Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Kirjoitat tekstissäsi että "koska en ole saanut vielä pillereitä". Suoraan sanottuna en voi ymmärtää, varmaankin tiesit raskauden mahdollisuuden jos ei ole ehkäisyä, niin miksi ette käyttäneet kondomia??!? Niitä saa joka puolelta ja ne suojaa kaikelta. Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa olen myös oireista, joko olet oikeasti raskaana tai sitten pelkäät ja hermoilet raskaana olemista niin paljon että saat raskaana olevien oireita. Mene hyvä nainen testaamaan ajoissa oletko vai etkö raskaana.

Suoraan sanottuna suosittelisin miettimään sitä onko valmis harrastamaan seksiä jos ei huolehdi ehkäisystä tai sitten osaa hoitaa seurauksen vastuuntuntoisesti ja seuraus vois olla se vauva. Kannattaa miettiä ennen kun rupee tollaseen leikkiin. ei kannata ajatella että "viimeeksi ei käytetty kondomia ja en ole raskaana, niin nyt ei käytetä"

Ota vastuu itsestäsi ja kumppanistasi ja käytä kondomia ennen kun saat pillerit ja kannattaa myös samaan aikaan kun on pillerit niin sitten on ainakin varmuuss..

Sori jos tuli liian suoraa tekstiä ja joku loukkaantuu mutta pakko se on sanoa ääneen..

Vierailija

olisin itse valmis käyttämään kortsua mutta poikaystäväni ei.. pillereitäkin olisin jo halunnut mutta tarvii varata aika ja sinne on niin paljon jonoa. kiitos vastauksista, juuri tuollaista suoraa tekstiä halsinkin kuulla! :)

Vierailija

No sano poikaystävälle että jos ei kortsua käytetä, seksiä ei tule, :D eipähän sitten tarvii stressata onko raskaana vai ei : DD

Vierailija
doudou-

olisin itse valmis käyttämään kortsua mutta poikaystäväni ei.. pillereitäkin olisin jo halunnut mutta tarvii varata aika ja sinne on niin paljon jonoa. kiitos vastauksista, juuri tuollaista suoraa tekstiä halsinkin kuulla! :)

Eli poikaystävä haluaa teille oman pikku perheen? :)

A) Jos poikaystävä ei suostu käyttämään ehkäisyä, muttei myöskään ole valmis perheenlisäykseen, hän on idiootti. Joko oikeasti tietämätön tai typerä tai sitten hän käyttää sinua hyväkseen. En suosittele.

B) Sinä olet hölmö, jos suostut ehkäisyttömään seksiin vain koska poikaystäväsi haluaa.

Yksinkertaisesti (voit kertoa poikaystävälle):
Jos ette halua lapsia nyt, hankitte ehkäisyvälineitä ja käytätte niitä tai ette harrasta seksiä tai vaihtoehtoisesti tulet ennenpitkää raskaaksi ja teet abortin tai synnytät lapsen.
Sinun ei tarvitse, eikä todellakaan kannata suostua poikaystäväsi kanssa seksiin ilman ehkäisyä. Jos hän sitä vaatii, ei suhteenne ole erityisen hyvä.

Entäs sitten jos pillerit eivät sovikaan? Jos kondomit ovat ainoa ehkäisykeino, joka teille soveltuu? Harrastatte jatkuvasti seksiä ilman kondomeja ja toivotte ettet tule raskaaksi? En suosittele.

Vierailija

Anteeks nyt vaan mutta ootte ollu aika helvetin tyhmiä! Vaikka et oliskaan raskaana nyt just tällä kertaa nii kannattaa ens kerralla miettiä kaks kertaa ennen ku sekstaa ilman kortsua jos kerran pillereitä ei vielä ole! Aika vastuutonta tuomonen.

Mutta sitte jos meen asiaan. Eli kuinka kauan aikaa yhdynnästä/yhdynnöistä on? Koska jos raskaus on alkuvaiheessa, ei testi ehkä vielä kerro sitä. Toinen päätelmä voisi olla että jännität ja stressaat josta johtuu menkkojen myöhästyminen, joka taisi tästä jo aikaisemmin mainita.

Ei voi muuta sanoa ku että tsemppiä ja ens kerralla pitäkää housut jalassa jos ei kortsun käyttö ole tuttua!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat