Peittävä päivävoide huonolle iholle? Ihovirheet pois?

Vierailija

Nyt kesällä olisi kiva käyttää kevyempää voidetta naamalla. Normaali meikkivoide meinaa olla liian paksua ja paakkuuntuu helposti hellepäivinä.
Olisiko teillä ehdotuksia meikkivoiteen sijalle? Joku kevyt mutta peittävä, ihoni meinaa on todella huonossa kunnossa (laikukas, mustapäät, finniarvet.. :( ) Ihoni myös rasvoittuu helposti, vaikka laitan voiteen alle mattavoidettakin. Joten jos olisi tällainen täydellinen päivävoide olemassa, kertokaa ihmeessä minulle!
Tai voitte muuten vaan suositella, mitä voisi meikkivoiteen sijasta käyttää.

Ja samalla voisin tässä kysäistä, että olisiko teillä hyviä vinkkejä siihen, miten nuita finniarpia saisi vaikka haaleammaksi (tuskin niitä kokonaan pois saa?) Ihoni näyttää karsealta kun arpia on siellä täällä, enkä voi olla ilman meikkiä missään, kun häpeän kasvojani niin :( Ja samoten mustapäät. ?
Jos siis olisi joku hyvä puhdistusvoide olemassa. Asun niin pienellä paikkakunnalla, että mitään ihotautilääkäriä täällä ei ole, ja kosmetologeilla on vaan peruspuhdistuksia.

Kiitos avusta! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Mullakin on arpien kanssa ongelmia. Onneksi ne kyllä kesällä haalenevat siinä samalla kun ruskettuu. Ja kesällä ei välttämättä ihomeikkiä kannata laittaa ollenkaan. Hommaa joku päivettävä tai sävyttävä voide tai tasoita ihon sävyä aurinkopuuterilla. Kulmat ja ripset kuntoon niin näky on oikein hyvä vaikka ihovirheitä olisikin! :)

Eli kannattaa ainakin kesäksi pistää meikkivoiteet sun muut pois, en nyt osaa merkkiä tai mitään tuotetta nimetä, mutta varmasti laajemmasta tavaratalosta tai miksei marketistakin löytyy näitä sävyttäviä/päivettäviä kasvorasvoja.

Vierailija

Kiitos!
Muuten ehkä hyvä, mutta kun minä en rusketu ja oikeasti näytän aivan kamalalta, että häpeän olla missään ilman meikkivoidetta (jopa kotona). Varsinkin nyt kun aloitin syömään e-pillereitä, niin kasvojeni iho on muuttunut entistäkin huonommaksi. Finnejä on jatkuvasti ja _paljon_. Ihan kamalaa :( En tunne itseäni ollenkaan kauniiksi.

Vierailija

L'oréalin True match irtopuuteri (huom nimenomaan irtopuuteri, vastaava kivipuuteri ei oo ollenkaan niin hyvä).

Ihan ykkönen: peittää täydellisesti, pysyy naamalla vaikka uimassakin, ei tuki ihohuokosia, ei paakkuunnu eikä iho ala päivän mittaan edes kiiltämään, ellei sitä kähmi.

Suosittelen todella vilpittömin mielin, itsellä kans vähän huono iho ja ongelmia erityisesti rasvaisuuden kanssa. Tän kanssa ei siis tartte eikä kannatakaan käyttää meikkivoidetta: peittää todella hyvin ja ylimääräinen meikkivoide vain paksuunnuttais meikkiä ja rasvottais turhaan. Oon ite kokeillu kymmeniä tuotteita, mutta mikään ei oo yltäny lähellekään tätä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat