missä vika, verta seksin aikana

Vierailija

Ollaan seurusteltu poikaystävän kanssa muutamia kuukausia joista pari kuukautta ollaa oltu "seksuaalisesti aktiivisia" . Joka kerralla kun harrastamme seksiä, vuodan vähän verta yhdynnän aikana, määrä ei ole paljon eikä verta tule enään myöhemmin yhdynnän jälkeen, lakanat tosin aina vähän likaantuvat, mutta se on silti häiritsevää. Syön E-pillereitä mutta en koe olevani mitenkään kuiva (?), minua ei myöskään ole koskaan sattunut seksin aikana ja kun olemme poikaystäväni kanssa seksin jälkeen "tutkailleet kondomia" on verta ollut vain sen "puolivälissä", ei päässä.
Jos joku osaisi auttaa, mistä tämä joka kertainen vuotaminen johtuu ? Ei se oikeastaan seksin harrastamista haittaa mutta aina sen jälkeen kun tajuan että olen taaas vuotanut , tulee hirveä ressaantunut olo ja alan panikoimaan. Mistä voi olla kyse ?

Kommentit (2)

Vierailija

e pillereistä ei varmaankaan ongelmasi johdu, sillä jos kyse olisi vääränlaisesta e-pilleristä (jossa esim liian alhainen hormonitaso) olisi tiputtelua koko ajan. vaikka seksin aikana ei sattuisikaan tai tuntuisi kuivalta, voi silti emättimen limakalvo revetä hieman ja aiheuttaa vuotoa...itse en ainakaan keksi oikein muuta syytä.
mutta tuollaisissa verenvuoto jutuissa kannattaa kyllä aina kääntyä kynegologin puoleen ja rohkeasti kertoa vaivansa. he voivat siellä tutkia onko sinulla esim: vain herkät limakalvot jotka repeävät helposti vai onko vika jossain muualla.
eli heti oitis soitto gynekologille ja aika varaamaan!

Vierailija

Varaa rohkeasti aika gynelle, luultavasti asiaan on joku yksinkertainen ratkaisu, jota kukaan tuskin osaa sinulle foorumilla sanoa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat