Miten hiukset valkoisiksi?

Vierailija

mulla on nyt niin vaalea blondi kuin vain voi olla, mutta silti kellertävä valkoiseen verrattuna. omistan valkoiset pidennykset, mutta en voi niitä käyttää ennen kuin omat ovat saman väriset..
kenelläkään kokemusta tai tietoa kyseisestä asiasta?
kiitos :)

Kommentit (9)

Vierailija

Itselleni tuli myös heti mieleen tuo suoraväri, on varmaan paras (ellei ainoa) tapa saada hiukset ihan valkoisiksi. Itse sain aikoinaan hiukset tosi vaaleiksi (toisinaan myös sinertäviksi) pitämällä vahvaa hopeashampoota kauan päässä. Väristä tuli todella vaalea ja kiiltävä (: En ole koskaan ollut keltaisen blondin ystävä, mielummin vaikka vähän harmaa :)

Vierailija

eilen pesin hopeashampoolla ja pidin sitä hetken päässä ennen kuin pesin, lopputulos oli kyllä vaaleampi, muttein niin vaalea kuin toivoisin.. lisäkkeet ovat ihan 'paperinvalkoiset' jten kaii se suoraväri pitäis nyt jostain saada. kenelläkään ehdotuksia mistä? tuolta netistä se on aika kallista tilailla..

Vierailija

Koitas värjätä hiukset jollain tuhkanvärisellä, saattaa tulla aluksi harmaaseenpäin, mutta jos ei käytä hopeshampoota niin "harmaa" lähtee tosi nopeasti pois ja hiukset jäävät vaaleiksi, ja sitten kannattaa taasottaa hopeashampoo käyttöön

Vierailija

KC:ltä on saatavilla Color Mask-sävyttävä hoitoaine, sävynä Silver, joka on vaaleille ja harmaille hiuksille tarkoitettu,hinta alle 20e. Taittaa tehokkaasti keltaisuutta. Mätsääkö niiden tummuusaste, siis oman tukan ja pidennyshiuksen? Onko kyse vaan siitä että omassa tukassa on keltaisuutta? Jos on kyse vaan tuosta keltasuudesta, niin noi silverit on tosi tehokkaita. Siihen kaveriksi vielä silver-shampoo, KC:llä on saatavilla aika edullisia, (hinta taitaa olla nykysin jotain 8.90 tai 9.80?) ,BC:llä shampoon hinta jotain 12-13e luokkaa. Jos on varaa vähän kalliimpiin niin Joicolla on tosi tehokkaat silverit :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat