TOUHUTIPAT..

Vierailija

Askarruttaa semmonen homma kun alottelin ekaa kertaa tässä e-pillerien käytön ja oon syöny niitä vuotopäivästä, 23.6 lähtien,(paitsi että edellisenä iltana tuli jo vähän vuotoa). Ja nyt lauantaina 26.3 sitten menin poikaystäväni kanssa sen verran pitkälle että melkein harrastimme seksiä...nimittäin pussailtuamme ja kosketeltuamme toisiamme tuloksena häneltä tuli touhutippoja. No sen jälkeen nousin hänen päälleen niin että sukuelimemme ehkä hieman hankasivat toisiaan vasten. (Mutta kuitenkaan emme olleet sukupuoliyhteydessä.) Joten kysyisin teiltä että onko mahdollista että touhutippojen nestettä on joutunut emättimeeni? :O

Rupesi ihan hulluna nyt vaivaamaan tämä ja haluisin tietää mitä muut olisi mieltä? Kuitenkin pillereitä olin kerenny jo popsia 4 päivää.

ps. anteeksi jos tuo kirjotus kuulostaa tyhmältä mutta en paremmin tässä hermostuneisuudessa kerenny laittaa.

Kommentit (4)

Vierailija

e-pillerit alkavat tehota heti ensimmäisestä pilleristä. Et ole raskaana jos olet pillerit säännöllisesti ja otat seuraavinakin päivinä:)

Relax

Vierailija

noi touhutipat oli mulleki juttu mihi en aiemmi ollu kiinnittäny silleen huomioo=D mutta nytten rupesin miettimään sitä että entä jos miehen sormissa on ollu näitä touhutippoja(et jos esim on korjannu boksereita paremmi ja sitä kautta tarttunu) ja sen jälkeen sormettanu? eihän noin pienestä voi tulla raskaaksi?:D ja tiedän hyvin sun fiilikset, kauheeta erilainen stressaaminen!:(

Vierailija

Kullat rakkaat. Touhutipoissa ei ole siittiöitä. Googlettamalla löydätte tietoa siitä miten ja milloin tämä on tutkittu.

Kieltämättä hyvin on seksivalistuksessa saatu levitettyä paskapuhetta siitä että touhutipat olisi kovinkin siittiöpitoisia. Tosiasiassa touhutipoista voi tulla raskaaksi ainoastaan jos edellisestä laukeamisesta on jäänyt siittiöitä miehen putkiston suuaukkoon eivätkä ne ole vielä kerinneet kuolla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat