Pukeutumisneuvoja ja ideoita kaivataan!

Vierailija

Eli homman nimi on siis tämä: Ystäväni järjestää bileet joissa on karnevaaliteema, ja toivoo kaikkien panostavan asuun. Haluaisin kunnioittaa syntymäpäiväsankarin toivetta, mutta itselläni lyö täysin tyhjää!! Luulisi että ideoita suorastaan kumpuaisi tälläisestä aiheesta, mutten todellakaan keksi miten tai miksikä pukeutuisin... Ehdotuksia otetaan vastaan! Myös kampaus- ja meikkivinkkejä olisin kiinnostunut kuulemaan... Miten itse pukeutuisit karnevaalibileisiin?

Kommentit (3)

Vierailija

Yritin katella sieltä,mutta siellä oli lähinnä noita oikein sambakarnevaali pukuja, eli pienen pientä bikiniä jättimäisten koristeiden kera. Sehän tässä itellä vähä onkin ongelma, kun bikineissä en viitsis ihmisten ilmoilla kipitellä ja sambakarnevaali ja sellaiset puvut on ensimmäinen ja ainoa asia joka karnevaaleista tulee mieleen... :DVaikka karnevaalejahan järjestetään ympäri maailmaa ja aivan varmasti pukuja on joka lähtöön. Oma aivokapasiteetti ei vaan yksinkertaisesti riitä tähän!

Vierailija

Mulle tulee karnevaaleista mieleen Mardi Gras-karnevaalit. Eli joku superhieno naamio ja koruja ja sulkia jne. Vähän sit vielä juhlavammat vaatteet, ts. bikinit ei ole pakolliset :D Semmosta Venetsia-tyyliä! Tai sit pukeudut vaikka tosi mystisen näköiseksi ennustajanaiseksi, piiitkät kynnet, tummat mustalaisvaatteet, tummat meikit, paaaljon kiliseviä koruja... :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat