Löysä emätin vaikka olen neitsyt!

Vierailija

Tämä on nyt todella nolo ja varmasti erittäin outo kysymys, mutta asia vaivaa ja hävettää minua todella. Kirjoitin tästä jo yhdelle toisellekin keskustelupalstalle, neuvokaa jos osaatte koska olen täysin ahdistunut ja masentunut tämän asian takia. En siis ole koskaan ollut yhdynnässä mutta epäilen että minulla on poikeuksellisen väljä emätin. Nyt kun seurustelu ja siis myös seksi voisi olla ajankohtaista, aloin kiinnittää huomiota siihen millainen alapääni on, aiemmin en sitä ollut juuri katsellut. Katsoin sitä siis peilillä ja emättimeni aukko näytti hyvin isolta, mitään immenkalvoakaan en nähnyt. Kokeilin sitten sormilla kuinka isolta emättimeni oikein tuntuu, tätä ennen en ollut ikinä käyttänyt edes tamponia saati työntänyt sisääni sormia tai muuta, joten alapääni ei ollut "tottunut" siihen että sinne työnnetään jotain. Sain kuitenkin 3 sormea menemään vaikka alapääni oli ihan kuivakin. Hävettää, mutta kokeilin sitten suunnilleen peniksen kokoisella esineellä ja kaiken järjen mukaanhan sen ei olisi pitänyt mahtua mutta se meni sisälleni aivan helposti, ei sattunut eikä tuntunut edes yhtään kiristävältä tai vaikealta. Emättimen aukko tuntuu muutenkin sellaiselta "lölleröltä", ei yhtään tiukalta.

Olen ilmeisesti aivan poikkeuksellinen "luonnonoikku" kun saan kokemattomaan alapäähän menemään peniksen kokoisen esineen ilman että tuntuu missään? Useimmilla naisillahan se ensimmäinen seksikertakin sattuu todella paljon, tulee verta ja muutenkin on hankalaa. Olen myös kuullut ja lukenut että neitsyellä on esteenä paitsi immenkalvo myös emättimen tiukat lihakset, joten ihan helposti ei tuollainen iso esine tai useampi sormi kokemattomalla alapäähän mene. Minulla kuitenkin meni. Onko kellään muulla onnistunut tuonkokoisen esineen työntäminen tai seksi ensimmäistä kertaa ilman että sattuu tai tuntuu vaikealta vaikka ei ole ikinä aiemmin itseään venyttänyt millään?

Onko minulla siis aivan poikkeuksellisen iso emättimen aukko ja kai itse emätinkin? Onko kenelläkään muulla kokemusta vastaavasta löysyydestä jo ennen seksikokemuksia? Tunnen itseni täysin erilaiseksi verrattuna muihin naisiin. Tuskimpa koskaan tulen sitten seurustelemaankaan koska häpeän isoa alapäätäni. Olisiko minulle mitään apua emättimen pienennysleikkauksesta ja voiko emättimen aukkoa korjata kirurgisesti vastaamaan normaalia synnyttämättömän ja seksuaalisesti kokemattoman naisen emätintä?

Kommentit (9)

Vierailija

Samanlaista kokemusta ei ole, mutta hei, eka seksikerta on joka tapauksessa varmasti aika erilainen kokemus, kuin noi mitä sä oot kuvaillut. Silloin jännittää ja emättimen aukko varmaan kiristyy luonnostaankin jonkun verran. Ei siis kannata pelkästään tähänastisten kokemusten perusteella pelätä ekaa seksikertaa, rohkeasti kokeilemaan vaan! Kyllä miehetkin tiedostaa, että emättimiä on erilaisia eikä kaikki tunnu samanlaisilta. En siis lähtis stressaamaan liikaa vielä, ennenkuin varsinaista seksiä on edes kokeiltu. :)

Vierailija

Mutta eikös ns. normaaleilla naisilla ole neitsyenä niin tiukka emätin ettei millään meinaa mahtua eli jos olisin "normaali" en olisi useampaa sormea tai mitään esinettä sinne ilman kipua saanut tai en varmaan olisi edes pystynyt sitä sinne työntämään. Joten tästä päättelen että olen aivan epätavallisen löysä. Jos harrastaisin seksiä niin löystyisin varmaan lisää niin niin ettei mieskään olisi enää kiinnostunut minusta kun en tuntuisi miltään, en varmaan tuntuisi nytkään saati säännöllisen seksielämän jälkeen. Tuskin siis kehtaan sitä ikinä tehdä mutta asia vaivaa minua itseäni silti kun tunnen itseni niin erilaiseksi kuin muut naiset. Olen itseasiassa tänään menossa emättimen pienennyksiä tekevän lääkärin vastaanotolle mutta pelkään ihan hirveästi ettei löysyydelleni voi tehdä mitään tai emätintäni ei ainakaan samanlaiseksi saa kuin normaalitilanteessa. Saa sitten nähdä mitä lääkäri sanoo kun on tutkinut minut, olen päättänyt että hankin sen leikkauksen vaikka mistä koska en halua olla tälläinen löysä kummajainen.

Vierailija

Haluan painottaa, että

-Kaikkia EI eka kerta satu ollenkaan, joitakin sattuu vähän, joitakin paljon. Älä siis yleistä!

-Verta EI kaikilta tule ollenkaan.

-Kaikilla EI tarvitse työntää penistä väkisin sisälle, vaikka olisikin "tiukka".

Tottakai saat emätintäsi pienennettyä leikkauksella, mitä vaan tänä päivänä osataan tehdä, mutta se taas maksaa ja luulen, että et ole täysi-ikäinen vielä.
Oletko lukenut pornolehdestä minkälainen emätin pitää olla, jos on normaali? Meillä kaikilla EI ole samallaisia vaginoita, jokaisella on erillainen, joten jos vähän "roikkuu", et ole epänormaali. Ja jos poikaystäväsi ei sitä tajua, niin johan on lapsellista. Monet neitsyet ovat työnnelleet omia sormiaan ja leluja alakertaansa ilman mitään vaikeuksia, joten ei ole harvinaista.

Jos asia vaivaa sinua ja sinun poikaystävääsi niin paljon, en suosittele seksiä teille ollenkaan. Piste.

Vierailija

Näin miehenä voin sanoa, että ainakin minä ymmärrän sen ettei kaikilla naisilla ole tiukka emätin. Itse haluaisin harrastaa seksiä sellaisen naisen kanssa jolla on löysä emätin.

Vierailija

Löysä emätin on aivan taivaallinen. Yleensä sitä kuvitellaan, että emättimen täytyy olla tiukka, että tuntuu joltain. Molemmista. Olen vaimoni kanssa harrastanut nyrkkileikkejä sekä todella suuria dildoja. Paksuimman halkaisija on 12 cm. Kun vaimo avaa jalat niin vaikka on käytetty isoja leluja ja nyrkkiä niin ei se ammota kuitenkaan. Sinne voi kuitenkin aika vaivattomasti työntää kahdeksan sormea ja venytellä niin näkee hyvin pohjaan asti. Sinne löysään lorttoseen on mukava työntää elimensä ja vaimo saa todella herkästi orgasmeja. Hänellä supistelee edelleen orgasmit voimakkaasti emätintä, joten feikkauksen pelkoa ei tarvii tuntea. Kyllä itsekin työntelen mielelläni kolmea ja neljää sormea sisään jo esileikeissä. Sellainen pikkurillin kärjellä maanittelu, että ei vaan satu sitten kun elimensä työntää sisään, ei tule kuuloonkaan. Tiukat ritsapillut ei kiinnosta;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat