klitoris ei toimi !!

Vierailija

eli sellanen ongelma lyhyesti selitettynä, että kun poikakaverini hyväilee klitoriksen kohdalta, niin en nauti siitä yhtään! eihän se nyt normaalia voi olla, kun sen pitäisi hyvältä tuntua? tuntuu kamalan epämielyttävältä, että mistähän se johtuu ja jotenkin häpeän sitä että se ei tunnu kivalta :s :o

toivottavasti joku nyt osaa vähän auttaa!

Kommentit (4)

Vierailija

Voisiko olla kyse siitä ettet ole kiihottunut? Ainakin jos mun alapäätä räplää "kylmiltään" niin tuntuu epämukavalta ja jopa kipeältä välillä. Eli ensi kerralla klitorikseen käsiksi vasta kun käy kuumana ;)

Vierailija

Kun poika koskettelee sun klittaa, onko siinä välissä jotain liukastetta/pillulimaa? Ei mustakaan tunnu kivalta, jos mies kuivilta koskettelee mua. Jos et itse kostu, niin käyttäkää liukkaria. Pornokaupasta saa tosi hyvää. Jos et kostu, se todennäköisesti johtuu siit, ettet kiihotu ja jännität. Ihan normaalia, mutta siihenkin auttaa liukkari= klitoriksen koskettelu muuttuu kivan tuntuiseks ja kiihotut.

Ja suosittelen lämpimästä omaan alapäähän tutustumista. Et voi neuvoa miehelle msitä pidät, jos et itsekään sitä tiedä. Koskettele klitoristasi liukkari apuna, niin saat tietää ihan itse, toimiiko se vai ei.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat