Bikinialueen vahaus eli..brasilialainen? Lahti

Vierailija

Oon tässä yrittäny jo jonkun aikaa netistä katella Lahessa olevaa kauneussalonkia missä tehtäsiin brasilialaista vahausta. Ongelma on et suurimmalla osalla sivuista on vaan bikiniraja vahaus hinta siin 20-30e, ni ei kai se tarkota samaa?
Jos jollain on kokemusta hyvästä Lahtelaisesta paikasta ni jakoon vaan : )
Ja mikä se hintaluokka noin yleensä on?
Sit jos aiheesta tulee jotain muuta mieleen niin kaikki kehiin, ois hyvä jos sais vähän enemmän tietoa. Mut tärkeintä ois nyt saada tietää hyvä ja edullinen paikka, jossa sitte pääsis itteään kiduttamaan :P

Kommentit (3)

Vierailija

Mä en tiedä Lahtelaisista paikoista, mutta bikinirajan vahaus ei ole sama asia kuin brasilialainen. Brassia ei edes tarjota läheskään kaikissa kaupungeissa, ja jos tarjotaankin, valinnanvaraa ei ole paljoa. Valitettavasti se on Suomessa vielä sen verran harvinaine ilmiö.. Yleensä brassi tehdään kosmetologilla sokerilla, ja se on myös aika hintava, 40-60e:( Silti aattelin ite uskaltautua kokeilemaan tässä pian..

Vierailija

Juu mullakin olis tarkotus jostain sellanen keksiä kun mies intistä pääsee siviilii :P ja yhen paikan tiiän lahest missä se ainaki tehtäis ja hinta on 75e, että pikkasen kirpasee budjettia.... Siks täällä huutelenki et jos jollain ois täällä päin tietoa enemmänkii : )

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat