Kenen muun mielestä tää menee jo vähän yli?

Vierailija

http://murobbs.plaza.fi/yleista-keskustelua/474159-irc-gallerian-yms-siv...

Selasin pari sivua noita juttuja ja mun mielestä toi on ihan kamalaa,käsittääkseni aikuiset miehet linkittelee alaikästen tyttöjen kuvake ja irc-galleria linkkejä ja arvostelee niiden kuvia aika rankasti, muutenki pistää kyl vähän ällöttää tommone irstailu :S
Siis tuollahan on seasa tosi epäilyttävääki juttua miks ne haluaa tietää noitten tyttöjen asuinpaikat tai nimet?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Aika kuvottavaa joo, vois noikin hankkia itelleen elämän... tai ehkä parempi että tollaset tyypit istuu koneella neljän seinän sisällä? On se niin helppo arvostella muiden ulkonäköä nimimerkin suojin, vaikka itse olisi suosta nousseen hirviön näköinen. Sehän on jonkinlainen defenssikin: "En kelpaa tuonnäköisille tytöille - ah, eipäs, kun he ovatkin liian rumia minulle."

Ja ylipäätään hirveää kun ei voida osoittaa minkäänlaista kunnioitusta tai hienotunteisuutta toisia ihmisiä kohtaan.

Vierailija

No niinhän se on että jos kuviaan nettiin laittaa niin väkisinhän siinä itsensä asettaa kuin tarjottimelle muiden arvosteltavaks... :/

Siltikään, en haluaisi ikinä tavata tuollaisia miehiä henkilökohtaisesti. Lapsellista ja tekopyhää.

En oo kyl törmänny yhteenkään keskustelupalstaan ikinä missä olis näin hyvä ja terve henki ku cosmolla. Tuntuu, että kaikki täällä on tosi fiksuja ja kypsiä ihmisiä, jotka ei räyhää, kiukuttele, trollaa eikä tuomitse, vaan kommentoivat ja neuvovat asiallisesti ja ymmärtäväisesti. Juuri esimerkiksi plaza on aivan totaalinen vastakohta.

Vierailija
darkling

Aika kuvottavaa joo, vois noikin hankkia itelleen elämän... tai ehkä parempi että tollaset tyypit istuu koneella neljän seinän sisällä? On se niin helppo arvostella muiden ulkonäköä nimimerkin suojin, vaikka itse olisi suosta nousseen hirviön näköinen.

On se myös niin helppoa arvostella toisten ihmisarvoa sen nimimerkin takaa, eikö? Jos vaikka ensi kerralla laittaisit sitten sen oman nimesi esille viestiin, kun rupeat muiden nimimerkkien suojista arvostelua arvostelemaan?

Vierailija

Eikös tossa oo kuitenkin useimmilla tarkoitus vaan naureskella pissiksille (joiden joukossa voi toki olla ihan kauniitakin tyttösiä). Eri juttu on, kuinka fiksua sellainenkaan on:)

Vierailija
vinkuiita

Eikös tossa oo kuitenkin useimmilla tarkoitus vaan naureskella pissiksille (joiden joukossa voi toki olla ihan kauniitakin tyttösiä). Eri juttu on, kuinka fiksua sellainenkaan on:)

Jospa tällaiset perseilyketjut toimisivat kevyenä ja terveenä muistutuksena pissiksille siitä, että niitä omia tissi- ja herutuskuvia ei tosiaankaan kannata laittaa nettiin.

a) Et tiedä kuka ne näkee, mahdollisesti joku vaarallisempikin kuin dorkille naureskeleva nörttiporukka
b) Et saa niitä ikinä pois, kerran netissä, aina netissä. Saat loppu elämäsi elää pelko perseessä kuka ne kuvat kaivaa ja mihin.

Vierailija

Lainaus:

On se myös niin helppoa arvostella toisten ihmisarvoa sen nimimerkin takaa, eikö? Jos vaikka ensi kerralla laittaisit sitten sen oman nimesi esille viestiin, kun rupeat muiden nimimerkkien suojista arvostelua arvostelemaan?

Itsekin voisit vaikka rekisteröityä ennen kuin alat täydellisen anonymiteetin suojissa tulkitsemaan toisten kirjoituksia tahallisen väärin ;) Kommentoin muiden ulkonäköä arvostelevien ihmisten mahdollista tekopyhyyttä, eli ajatuksenani oli, että toisten ulkonäköä arvostelevat ihmiset tuskin olisivat kasvotusten, omassa persoonassaan noin röyhkeitä ja omahyväisiä. Lisäksi henkilöllisyyteni ei ole mitenkään oleellinen, koska en ole kyseenalaistanut (tai "arvostellut?") kenenkään ihmisarvoa tai vaatinut linkitetyssä keskustelevien henkilöiden henkilöllisyyksiä julki.

Lisäksi tällä sivustolla on ollut tapana puhua vähän kuin puhuisi tuttavilleen, niin että voi kertoa hiomattoman ensireaktionsakin. Tätä viestiä enempää en jaksakaan viilata pilkkua kanssasi.

Vierailija

Joo oon törmänny myös tollasiin keskusteluihin muuallakin.. -.- Todella jotenkin.. törkeetä ja säälittävääkin.

Mut joo, noi kekkä tollasiin keskusteluihin kirjottelee on todennäkösesti just niitä miehiä ketkä ei ikinä tule sellasta naista saamaan, joka ei ole .jpg -muodossa.

Vierailija

Lienee hyväksyttävämpää jos ne kuvat uppii vaikka alastonsuomeen? Ajatella, aikuiset miehet kuolaa teinityttöjä. Jopa ihan niitä samoja kuin irssi-kalleriassa.

Vierailija

mikään ei oo niin säälittävia kuin ns. Huomion haku huorat, eli juuri ne pissikset jotka laittaa itsestään paljastelevia kuvia nettiin.

Kysynkin nyt, kumpi on suurempi perverssi, se joka hyppää puskasta ja paljastaa sukukalleutensa, vai se joka arvostelee itsesäpaljastajan rumaa ja pakkeloitua pärstää??

Vierailija

Lainaus:

Itsekin voisit vaikka rekisteröityä ennen kuin alat täydellisen anonymiteetin suojissa tulkitsemaan toisten kirjoituksia tahallisen väärin ;)

Todennäköisesti et nyt ole edes se ketä alunperin lainasin, kun yhtäkkiä kirjoitteletkin anonyymisti etkä edes sen nimimerkin takaa, mutta tartutaan nyt trolliin tälllä kertaa.

Ei minulla ole mitään intressiä rekisteröityä tai kirjoittaa omalla nimelläni tai edes nimimerkillä. Toisaalta, en myöskään väliltä tekevätkö muut näin - sinä ilmeisesti välität. On täysin kaksinaismoralistista mitenkään kommeintoida mitä muut kirjoittelevat nimimerkin takaa, ja tehdä se itse nimimerkin takaa. Ja tosiaan, ei viilata sitten sitä pilkkua; En arvostele sitä, että kirjoitat nimimerkin takaa, vaan kaksinaismoraalisuuttasi.

Lainaus:
Kommentoin muiden ulkonäköä arvostelevien ihmisten mahdollista tekopyhyyttä, eli ajatuksenani oli, että toisten ulkonäköä arvostelevat ihmiset tuskin olisivat kasvotusten, omassa persoonassaan noin röyhkeitä ja omahyväisiä. Lisäksi henkilöllisyyteni ei ole mitenkään oleellinen, koska en ole kyseenalaistanut (tai "arvostellut?") kenenkään ihmisarvoa tai vaatinut linkitetyssä keskustelevien henkilöiden henkilöllisyyksiä julki.

"Aika kuvottavaa joo, vois noikin hankkia itelleen elämän.."
sekä
"tai ehkä parempi että tollaset tyypit istuu koneella neljän seinän sisällä?"

Eivät ole kenenkään ihmisarvoa kyseenalaistavia kommentteja? Rohkenen olla toista mieltä. He arvostelevat nimimerkin suojista nuoria tyttöjä jotka vapaaehtoisesti pistävät itsestään usein kyseenalaisia kuvia nettiin - sinä arvostelet nimimerkin takaa heitä elämättömiksi olmeiksi jotka vain istuvat koneella. Jälleen melko vahvaa kaksinaismoralismia ilmassa.

"Ja ylipäätään hirveää kun ei voida osoittaa minkäänlaista kunnioitusta tai hienotunteisuutta toisia ihmisiä kohtaan."

Etpä sinäkään kovin hienotunteiselta vaikuta.

Vierailija

Mitäs sitten jos tuonne kootaan jotai pissisten kuvia? Ite ovat kuvansa sinne gallerioihin laittaneet, joten voivat olettaa että ne kuvat voivat löytyä sitten muualtakin. Sitä paitsi kenelle on haittaa että netissä arvostellaan kuvia, tuskin kukaan samalla tavalla oikeassa elämässä kertoo päin naamaa mitä ajattelee toisen ulkonäöstä. Sitä paitsi, läpällähän ne kaikista räväkimmät komentit on heitetty, naisilta kun ei tunnu tuon tasoista huumorintajua löytyvän, mitä vaaditaan tuolla sivustolla.

Turha teidän on yrittää ymmärtää.

Vierailija

Hei kaikki kiukkuiset ja tuohtuneet arvon Anonyymit.

Ei täällä tartte alkaa kenellekään uhoamaan. Täällä voi keskustella ihan asiallisesti. Ei tää paikka oo niinku Plaza, jossa kaikki haluaa tapella ja levittää pahaa mieltä.

Cosmossa ei ennen saanut keskustella ilman rekisteröitymistä. Teidän takianne toivoisin, että siirtyisimme takas vanhaan systeemiin.

Ja kyllä, olen kanssanne samaa mieltä siitä, että jos joku idiootti laittaa tissikuviaan nettiin, niin niitä saa arvostella. En silti revi p**settäni sen takia, että keskustelun aloittaja ei välttämättä ole kanssani täysin samaa mieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat