Natisevat rintsikat

Vierailija

Olisiko kellään vinkkiä, mitä tehdä rintsikoille, joiden raudat nitisevät ja natisevat?

Epämukavaa ja ahdistavaa nimittäin. Ja on vielä suhteellisen uudet rintsikat, joita haluaisin kyllä käyttää.

Kommentit (5)

powwder
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Eräässä lehdessä oli juuri lyhyesti juttua kyseisestä asiasta.

"Kaarituelliset rintaliivit alkavat helposti nairista vääränlaisen hoidon vuoksi, voit estää sen pesemällä liivisi oikein. Pese rintaliivisi aina hellästi käsin, äläkä koneessa, sillä pesukone on useimmiten narinan aiheuttaja. Myös huuhteluaineen käyttö saattaa tehdä liiveistä natisevat. Jos liivisi kuitenkin ovat jo alkaneet pitää ääntä, on kaaritukea ympäröivä puuvilla saattanut kutistua pesussa. Kokeilla pyöritellä kaaritukea varoasti, jolloin kangas venyy hieman ja kaarituki ei enäää hankaa kangasta vasten. Halvat rintaliivit alkavat natista useammin, koska kaarituissa on useimmin käytetty muovia metallin sijasta."

Vierailija

Jee, munkin täytyy kokeilla noita ohjeita! On muuten tosi ärsyttävää, kun suht uudet liivit alkavat pitää ihan omaa ääntä..

Vierailija

Natina ei johdu useinkaan pesuaineista tms. Vaan usein, etenkin laadukkaimissa liiveissä kaarituet on ns. silikoni tai säämiskäpussin sisällä, ja kaari ja pussukka natisee keskenään. Tämä on kuitenkin hyvä yhdistelmä, sillä kaarituki on paljon miellyttävämpi, kun se on pehmustettu. Mutta toki konepesu kuluttaa niin paljon liivejä, että se saattaa todellakin kutistaa kaaren ympärillä olevia osia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat