Pelkään että poikaystäväni ei mahdu sisään?

Vierailija

Eli en uskalla kokeilla yhdyntää koska en usko poikaystäväni mahtuvan ja pelkään tilannetta. Hän on ensimmäinen kumppanini ja olemme harrastaneet "seksiä" jo pitkän aikaa, mutten uskalla ryhtyä yhdyntään. Sormipeleissä vain yksi, joskus (harvoin) kaksi sormea menee sisääni. Saan orgasmeja suuseksissä mutta en siltikään usko aukenevani tarpeeksi. Normaalia? Antaisitteko vinkkejä tilanteeseeni ja onko muilla ollut samanlaisia ongelmia? Mikä avuksi? rakastan poikaystävääni ja haluaisin onnistua hänen kanssa tässä, kiitos :)

Kommentit (3)

Vierailija

no eipä siinä muuten juuri voi onnistua kuin yrittämällä. ekan kerran kuuluukin jännittää, mutta uskalla toki puhua siitä hänen kanssaan, koska molemminpuolinen luottamus on tärkeää.

Vierailija

ei kannata hermoilla liikaa, rakastavan poikaystävän kanssa homma luultavasti toimii, jos ei heti ekalla niin ainakin sitten muutaman yrityksen jälkeen:) itse en ollut edes suhteessa neitsyyden mennessä, mutta kun kumppaniin luottaa, uskaltaa myös rentoutua. eka kertani oli mahtava vaikkei kaikki heti onnistunutkaan:)voitte aina kokeilla uudestaan, jos ei saman tien toimi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat