Millaisessa "asussa" harrastatte seksiä?

Vierailija

Eli, ilman rihmankiertämää vai kenties jotain pientä päällä?

Itselläni on ongelma, etten halua ikinä ottaa paitaa pois. Enkä ymmärrä mistä se johtuu. Kerran olen kokeillut olla ilman ja olo oli niin ahdistunut että koko seksin harrastaminen siltä osaa loppui siihen, vaikka rintsikat vielä päälle jäivät. Tosin luulen että tämä johtuu siitä että omaan pienet rinnat ja häpeän sitä sitten niin paljon etten kykene olemaan ilman "suojaa"... liekkö sitten normaalia, että onko muillakin vastaavaa ongelmaa?

Kommentit (10)

Vierailija

Meillä se menee ainaki niin että kaikki pois! Oon huomannu et poikaystävälle on ns tärkeää saada multa yläosatki pois jo heti melkein alussa. Ja se on osa kokonaisuutta meillä ainakin. Tuntuu hyvältä :)

Kyllähän vieläki tulee aina välillä vähä sillai et tarviiks paita ja rintsikat repiä heti kättelyssä ja et vähä sillai nolostunu olo tai sillai aina joskus, mut aika harvoin. yleensä se unohtuu siinä ku on niin paljon muuta ajateltavaa ;)

Ei pidä miettii liikaa ja luottoo vaa siihen poikaystävään et pitää sust just sellasena ku oot !

Vierailija

Yleensä aina kaikki vaatteet pois, siinä on ihanan läheinen ja lämmin olo kun on oma iho rakkaan ihoa vasten.. Joskus tosin mies on varsin innostunut tekemään sen niin, että riisutaan mahdollisimman vähän että päästään pikasesti vauhtiin. Kuulemma kiihottavaa kun voi vaatteiden alta kosketella ja yleensä siinä samalla kiinni jäämisen viehätys, jos pikanen sessio kyseessä esim. toisen vanhempien luona muiden ollessa myös kotona. :D

Vierailija

Meilläkin otetaan aina kaikki vaatteet pois, ja se on kyllä mustakin kivaa. Joksus on kuitenkin sitten erityisen kiihottavaa, jos vaikka jätänkin yömekkoni päälle;)

Vierailija

Meillä pikkuhiljaa riisutaan toisiltamme siinä vaatteita ja aina kyllä rakastellessa ollaan ihan ilman rihmankiertämääkään. Minulla on vähän ylimääräistä kertynyt masuun, reisiin ja peppuun, mutta tiedän poikaystäväni rakastavan minua juuri tällaisena kuin olen eikä itselläni ole käynyt mielessäkään, että seksin aikana jotenkin piilottelisin vartaloani.

Vierailija

Poikkeuksen sääntöön toki tekee se, jos tiedetään että aikaa ei ole paljon juuri silloin käytettävissä niin sattaa jäädä paidat ja sukat päälle xd muuten kyllä tykkään ite ku iho on vasten toisen ihoa, siin on niin hyvä ja lämmin olla seksinkin jälkeen=)

Vierailija

Alasti tasan aina. Joskus oon hahkalaa korsettisysteemiä yrittänyt seksin aikana pitää, muttei toiminut. Se oli ihan miehen silmäniloks erikoispäivänä;). Tästälähin kaikki erikoisherkku alusvaatteet riisutaan ennen seksiin ryhtymistä. Ja sitäpaitsi seksi kun on melko hikistä puuhaa, en halua hikeä vaatteisiini.

Vierailija

Kyllähän sitä alasti ollaan, ainakin suurimmaksi osaksi. Jos vaatteita jää päälle, niin ne on kyllä tarkoituksella valittu miehen iloksi; korsettia, sukkanauhoja tai lyhyitä hameita. Viime aikoina mies on kyllä alkanut jättää ihan tavallisiakin rintsikoita päälleni, tykkää vaan kaivaa ne tissit sieltä esille.

Itse tunnen oloni epämukavaksi, jos päädyn tilanteeseen, jossa alaosat ovat tiessään, mutta paita edelleen päällä. En pidä siitä omalla kohdallani, eikä yhdistelmä houkuta miehenkään yllä. Pornossakin mua kiusaa, että miksi jotkut miehistä jättää t-paidan päälle, vaikka muna on jo esillä.

Vierailija

se vähän riippuu.. nykyisen kanssa ei näköjään voi jättää mitään päälle ku se kiskoo kaiken pois päältä :D mut just rintsikat jää joskus päälle tai jos on pikaista niin enemmänkin.
mut lähinnä siks kommentoin tähän että ei sukat jalassa saa harrastaa seksiä :D
tai ehkä mä annan tän naisille anteeks mut mikään ei vie niin pahasti haluja ku muuten alaston mies, mutta valkoiset tennissukat jalassa.. ei hotsita :D

Vierailija

Alussa mua hävetti olla varsinkin ilman paitaa, johtuen ehkä siitä että varsinkin siskoni on huomautellut mulle mun rintojeni koosta (kun on isommat kuin siskolla...), mutta kyllä sitä nyt pystyy oleen kokonaan ilman vaatteita. Nykyään vaatetus riippuu siitä, onko kyseessä pikainen vai vähän pidempi sessio :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat