Vappu-drinksuja

Vierailija

Vappu lähestyy, minkä juoman voimin cosmottajat aikoo juhlia? Ajattelin löytyiskö täältä jotain vinkkejä, ei viitsisi aina siideriä lipittää. Tykkään kyllä aika makeista juomista, valkoviinikin menee mut punkku ei... olisko jotain helppoja drinkkiohjeita kenties? bileissä joihin menen on myös boolia tarjolla, joten jotakin sen kaveriksi.

Kommentit (9)

Vierailija

Lainaus:

Jos makeasta tykkäät niin sekoita jaffaa ja red cat:a, maistuu ihan punaiselta (veriappelsiini?) jaffalta :)

Mut toi on kul TOSI makeeta. Ite tykkäsin juoda tota joskus nuorempana, mut nykysin se on liian makeeta vaikka makeista tykkään vieläkin.

Miten olis kuohari? Sopis vappuun hyvin :)

Vierailija

Suhteellisen halvalla saa valkovenäläiseen tarvikkeet. Tai sitten ehkä joku marjaisa drinksu: marjat, viinat, jäitä ja ehkä maitoa tai jotain mehua/limua tehosekoittimeen. Tai sitten ostat vaikka tuota keltaista LoL:ia ja sekoitat siihen viinaa ja spritea,on aika jännän makuista.

Vierailija

Ite aattelin ainakin ihan lonkeroita nautiskella, mutta sit voisin ehkä sekottaa spriteä ja archer snapchia.. tai say cosmopolitan -drinkkisekoitusta. Mutta onko tommoset sekotukset hyvä, kun ei pääse kylmänä nautimaan?

Vierailija

Eiks kukaan muu juo simaa vappuna? :D Tosin varmaan tavalliseen tapaan punkkua tai lonkkua sen ohella. Tai ehkä pysyttelen simalinjalla, jottei viime vappu toistu... 8/

Vierailija

Fresita? Maistuu kuulemma mansikal. Ite meinaan sitä tänä vappuna juoda ja testata. Mutten liikaa, emmehän halua kännistä minua kaduille riehumaan;).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat