Kirja hukassa!!

Vierailija

Hei. Kaipaan kauan sitten lukemaani kirjaa. Se kertoo ökyrikkaista joille on rakennettu hulppea hotellikompleksi jollekin kaukaiselle paratiisisaarelle. Kun miehet turhautuneine hienostorouvineen saapuu saarelle, niin pian sinne hyökkää joitain sissejä ja suurinpiirtein lahtaa miehet ja siitä alkaa naisten pako ja selviytymiskamppailu. Ainoa mitä kirjasta muistan varmasti on kansikuva: alaston nainen seisoo meressä selkä kuvaan päin, ja pitää pitkää pyssyä ylös ojennettujen käsiensä varassa. Luulin Sidney Sheldonin kirjaksi, mutta ei kaitten ole koska ei löytyny kirjaston hausta. APUA!!

Kommentit (1)

Vierailija

En valitettavasti osaa auttaa sinua, mutta saanen laittaa omaa pientä kirjautelua tähän jatkoksi, ettei tarvitse uutta ketjua sille. (Me rekisteröimättömät kun emme pääse tuonne viihde-puolen kirjakeskusteluihin.)

Eli, osaako kukaan kertoa romaaneja joissa jollain tasolla sivuttaisiin naisten asepalvelusta/naissotilaita? Etenkin siis suomalaisia kaipailen, enkä odota että nimenomaan tällä teemalla olisi kirjoja kirjoitettu vaan riittää että esim. jonkun sivuhenkilön kautta aihetta sivutaan. Olisi jännä tietää millä tavoilla aihetta on käsitelty kirjoissa, kun mieleeni tulee lähinnä Tuija Lehtisen Kundi kesätukkainen, jossa tästä kirjoitetaan aika mielenkiintoiseen tapaan...

*Maria

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat