Mies huomattavasti kokeneempi?

Vierailija

Moikka,
tutustuin jokin aika sitten aivan ihanaan mieheen, ikäeroa 3 vuotta, hän siis vanhempi. Asumme myös eri paikkakunnilla, mutta se ei tuota ongelmia ainakaan tällä hetkellä.
Olen kuitenkin nyt huomannut miehen huomattavasti kokeneemmaksi kuin minä, ja iski paniikki! Itse en ole järin kokenut, koska yhden illan jutuista en ole paljoakaan saanut irti ja seurustelusuhteet ovat jääneet lyhyiksi.

Haluaisinkin saada vinkkejä, kuinka voin olla jännittämättä seksiä tämän miehen kanssa ja miten voin tuottaa myös hänelle mielihyvää ns. vastapalveluksena siitä, mitä itse saan häneltä.
Esimerkiksi suihinotosta on hyvin vähän kokemuksia, ja ne vähätkin huonoja, koska "oksennusrefleksi" on minulla niin voimakas (en siis oksenna miehen päälle, mutta tiedätte varmaan mitä ajan takaa).

Eli pikkuvinkkejä, joilla parannan omaa suoritustani sängyssä, niin ettei miehen tarvi hoitaa kaikkea! :)
Kiitos!

Kommentit (6)

Vierailija

Eivät ne välttämättä välitä siitä kuinka paljon oot kokenut :) Monet taas nauttii siitä kun et tiedä välttämättä ihan kaikkea ja ne saa sulle sit antaa jotakin ihmeellistä ;) Mut jos haluat jotain tehdä niin tuskin kukaan mies panee pahakseen jos teet tämmöisen käsitempun (ei tarvii käyttää suuta jos et halua), eli tarviit vaan vähän liukastetta ja omat kätesi. Eli levitä liukkaria käteesi ja ala ''ruuvata'' miehen penistä ylös alan, eli kierrät kättä peniksen ympärillä, ja aina kun meet ylöspäin niin purista kovempaa. Tästä on kaikki tykänneet! Mut muista että liukastetta pitää olla koko ajan jottei käy hassusti ;)

Vierailija

Minulla on lähes samanlainen tilanne tällä hetkellä, mutta olen jo selvittänyt pääni asian suhteen.

Tapasin miehen, joka on itseäni neljä vuotta vanhempi. Hänellä on useita parisuhteita takana ja lisäksi hän on asunut naisen kanssa saman katon alla. Omat parisuhde kokemukseni (jos niitä voi parisuhteiksi kutsua) koostuvat yhdestä etäsuhteesta ja yhdestä etäisestä suhteesta teinivuosiltani ja suhteisiin ei kuulunut seksiä.

Mieheni ei todellakaan välittänyt täydestä kokemattomuudestani vaan oli valmis etenemään kaikissa asioissa minun tahtiini ja auttoi minua rentoutumaan uusissa kokemuksissa kuten itse yhdynnässä ja suihinotossa. Apuna oli myös se että luotin tähän mieheen ja tunsin turvallisuutta hänen seurassaan.

Vierailija

Kyllä tämäkin mies on antanut ymmärtää, ettei häntä kiinnosta kokemattomuuteni, mutta haluaisin silti itsekin tehdä yhteisistä hetkistä vieläkin parempia. :D
Ja tähän asti ollaan edetty täysin minun tahtiini ja mies on sanonut, ettei minun tarvitse tehdä mitään, mitä en halua. Kuitenkin asia häiritsee. :/

Vierailija

Mielestäni sinun kannattaisi puhua miehen kanssa ensin, ennen kuin alat stressata tuollaista asiaa :)

Olin samassa tilanteessa aloittaessani suhteen aviomieheeni. Hän on 5 vuotta minua vanhempi ja kokenut, kun taas hän oli minun ensimmäinen seksi kumppanini. Olin melko huolestunut ja ajttelin miehen pitävän minua täytenä surkimuksena. Keskustelimme mietiskelyistäni ennen ensimmäistä kertaa ja selvisi, että hän piti asiaa todella hyvänä :) Mieheni rakastaa sitä, että saa ohjeistaa minua ja olla tilanteen herrana. Ja on hän minulle joitain uusiakin juttuja opettanut;)

Itsekseen miettimisestä ei ole kovinkaan paljon iloa. Puhukaa!

Vierailija

Älä anna asian häiritä turhaan. Ei kukaan ole mestari missään, ennenkuin pääsee harjoittelemaan. Yhteisistä hetkistä tulee parempia vain tekemällä niistä aina vain parempia, mikään ei tapahdu sormia napsauttamalla. Musta seksissä ei niinkään toisen kokeneisuus tee siitä hyvää, vaan luottamus rakkaimpaan. Vaikka nykyinen on musta huisin paljon kokeneempi (sänkykumppanien lukumäärä ei kiinnosta, ikäerosta voi päätellä yhtä sun toista), se eka kerta ei ollut mitään ilotulituksia ja pornokohtauksia, kuten ei muidenkaan kanssa. Vaikka mies ois kuinka kokenut, jokaisen naisen kroppa "toimii" eri tavalla. Miehen silti täytyy ottaa selvää, mistä juuri sinä tykkäät. Ja sitäpaitsi yhdessä uusien asioiden kokeilu ja harjoittelu voi olla hauskaa... varsinkin sängyssä;).

Vierailija

Kuten maria1702 sanoikin, niin yleensä miehet rakastaa sitä että saa itse olla se herra tilanteessa. Ainakin yhdessä suhteessani jossa niinikään mies oli minua huomattavasti kokeneempi, hän rakasti sitä että olin hänen mielestään jotenkin viaton ja hän sai "opettaa" minulle tuhmia juttuja ;)
Toisaalta, jos miestä häiritsee naisen kokemattomuus, kertoo sekin jo itsessään miehestä jotain. Kyllä jos mies kunnolla välittää naisesta, niin ei anna semmoisen asian häiritä. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat