HBD!

Kommentit (13)

Kata Halonen

Olisi kiva päästä sillalailla sinne lehden tekemisen kulisseihin, että kertoisitte sellaisia asioita mitä pitää ottaa huomioon jotta kaikki onnistuu, mitä lukijat eivät osaa kuvitellakkaan että lehden eteen on tehty ;)

Eve#

Itse pidän eniten muodista kertoviasta jutuista, mutta olisi kiva lukea jatkossa enemmän myös erilaisista ilmiöistä, kuten juuri alkavista tv-ohjelmista, bändeistä, ruokaohjeista yms. :)
Kiitos paljon kuluneesta kahdesta vuodesta ja jatkan vielä blogin seuraamista, ihan varmasti niin kauan kuin siinä vain kenki pihisee!

Jenni

Onnittelut taaperolle!
Olet niin hyvä kirjoittamaan, että mielenkiinnolla naureskellen seuraan blogiasi! Vahvat mielipiteet, mielenkiintoiset kuvaukset asioista, hassunhauskat kömmähdykset,muoti, elokuvat, toimittajan arki. Koitathan välttää Runousopin perusteita! =)

Sohvi

Olisi kiva lukea enemmän sinun työstäsi, vinkeistäsi erilaisiin juttuihin ja tapahtumiin (esim. kesä festarit, kuumimmat keikat, parhaat biletysmestat...) Myös kaikista kommelluksista ja kömmähdyksistä, mitä siellä toimituksessa saattaa sattua ja tapahtua, olisi kiva lukijankin päästä välillä lukemaan ja näkemään ehkä kuviakin.

Ansku

Ensinnäkin, kiitos Anna hauskasta blogista. Ihana lukea blogia, jossa on vähän "luksusta" mm. ravintoloiden ja muodin suhteen, ja sitten toisaalta taas niitä arkipäivän asioita. Sopivassa suhteessa! :)

Mielestäni olisi mahtavaa, jos kirjoittelisit enemmän kokemuksia lehden tekemisestä ja joistain uutuuksista joita kokeilet (esim. liikunta, ruoka, festarit, leffat tai kirjat...) Ja hei, inspiraatiota ja ajatuksia koti-illan tekemisiksi ei koskaan ole liikaa. ;)

hansku

Olisi mielenkiintoista lukea siitä mistä saat aina aiheesi blogisi postauksiin. Toki me lukijat tiedämme,että ne tulevat niin arjestasi kuin työstäkin. Mutta mistä saat sen idean,että juuri tästä kirjoitan tällä kertaa.

Pippa

Parasta on vaihtelevuus, aiheet laidasta laitaan! Ei pelkkää muotia tai pelkkää arkea, vaan juurikin hyvä sekoitus kaikkea mitä vastaan tulee.

Kylmään veteen – All Access

[...] muuten ihanista kommenteista! Tunnustan, että jouduin juomaan rohkaisevan lasillisen punaviiniä, ennen kuin uskalsin lukea ne [...]

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat