parhaat mestat hesassa?

Vierailija

olen tulossa kesätöihin helsinkiin ensi kesänä. en tunne koko kaupunkia. voisitteko antaa vinkkejä siisteistä paikoista, missä ainakin kannattaa käydä. kiitos jo etukäteen.

Kommentit (2)

Vierailija

No jos tarkoitat aktiviteetteja niin ainakin linnanmäki, korkeasaari ja etenkin suomenlinna on visiitin arvoisia. Suomenlinna on täydellinen paikka piknikille. Ite tykkään myös kesäisin käydä torikahvilla kauppatorilla tai hakaniemessä. Jos oot taiteista ja historiasta kiinnostunut niin kannattaa käydä ainakin kansallismuseossa, ateneumissa ja kiasmassa. Jos haluat tuntea itsesi helsinkiläiseksi niin lenkki töölönlahden ympäri on paikallaan. Hellesäällä voi vilvoitella vaikka uimastadionilla. Jos haluat nähdä kaupunkia niin kannattaa hypätä raitiovaunuun. Jos tykkäät bilettämisestä voisit tykätä esim. Amarillosta tai KYstä. Jos taas olet rokkiihmisiä niin Dantes tai On the Rocks on hyviä illanviettopaikkoja. Paras pubi on mielestäni Molly Malones. Tekemistä kyllä riittää! :)

Vierailija

Molly Malones, kyllä!! :)

Suomenlinna todellakin kesällä hyvä paikka, itse harrastanu myös semmosia nopeempia piknikkejä Espan puistossa. Ja sinne eväät ehdottomasti Stockmannin Herkusta!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat