laihdutuslaskurisivusto

Vierailija

Sattuuko kukaan muistamaan minkä niminen on sellainen sivusto, johon pystyy syöttämään tiedot päivän aikana syömistään ruuista ja päivän aikana tehdystä liikunnasta, ja se sivusto sitten laskee, että miten monta kaloria olet syöny ja miten monta polttanu, niin että voi joka päivä seurata, jääkö plussan vai miinuksen puolelle? Tottakai sinne syötetään myös ikä, paino ja muut sellaiset vaikuttavat tekijät. Muistan joskus katselleeni sellaista ja se vaikutti tosi kätsyltä, mutten enää muista sen sivuston nimeä. Löysin jo yhden vastaavan, mutta se oli maksullinen.

Kommentit (7)

Vierailija

Täytyypä tutkiskella noita... Pelkään vaan että löysin jo sen sivuston jota etsinkin, mutta se on vaan muutettu maksulliseksi :/

Vierailija

Vähän OT, mutta ootteko huomanneet, miten erilaisia vastauksia eri nettisivuilta löytyvät bmi laskimet antavat? Esim. painonvartijoiden laskurilla olen huomattavasti pulskempi kuin muilla laskureilla. Mistäköhän moinen vaihtelu johtuu? Laskukaavanhan on kaikilla sama. Painonvartijoiden piilomainontaa?

Vierailija

Muistaakseni jos googletat sanalla ruokapäiväkirja niin löytyy joku tuontapainen kalorilaskuri/vastaava joka on ilmainen. kokeileppa:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat