Naisellisia juttuja

Sivut

Kommentit (17)

apa

Unelmien käsilaukku on pehmeää mustaa nahkaa. Siinä on sisässä pari taskua joihin saa laitettua vaikka puhelimen ettei tarvitse etsiä sitä laukun pohjalta. Käsilaukkuun tulisi mahtua paljon tavaraa ilman että laukku kuitenkaan näyttää valtavalta ulospäin. Hyvä esimerkki täydellisestä laukusta on louis vuittonin epi leather speedyt. Sisään mahtuu hirvittävät määrät tavaraa ja laukut eivät kuitenkaan näytä isoilta ja kömpelöiltä.

Elina

Tietenkin sellainen, joka näyttää pieneltä, mutta jonne mahtuu mukaan kaikki tarpeellinen ja tarpeetonkin! Laukku, joka sopisi jokaisen värin ja tyylin kanssa. Sellainen, jota olisi helppoa kantaa mukana, eikä mikään ruumiinosa kipeytyisi kantamisesta.

Jenni

Unelmien käsilaukku sopii kaikkiin asukokonaisuuksiin. Sinne mahtuu sateenvarjo muun tarpeellisen lisäksi. Paljon eri kokoisia taskuja, jotta tavarat löytyvät helposti ilman, että laukkua tarvitsee kääntää ympäri! Laukun hihnan pitää olla pehmeä, jotta sitä on mukava kantaa, sillä vaikka oma poikaystävä usein tarjoutuukin kantamaan laukkuani kun olen tuskissani kun veri ei enää meinaa kiertää kädessä, en sitä aina kehtaa hänelle antaa, sillä ei noi laukut välttämättä sovi miehille :D Lyhyesti sanottuna: unelmien käsilaukku on toimiva.

teija

Unelmakäsilaukku avautuu kunnolla, jotta sisälle näkee. Se täytyy myös saada turvallisesti suljettua (vetoketju) jotta sisältö pysyy sisällä. Saa olla ulkomuodoltaan pelkistetty, ei mitään ylimääräisiä koristeita, sellaisia joilla ei ole mitään käyttötarkoitusta.

Jenna

Iso ja tilava, leopardi kuvioinen, jossa on vaihtoehtoina pienet kahvat tai suuret että sen saa laitettua olkapään yli hienosti. paljon taskuja, pieniä ja isoja! laukussa voisi olla vielä joku hieno teksti keskellä ja pieniä koristeita tai jotain vastaavaa

lilla

Unelmien käsilaukku on nätti ja tyylikästä mutta vielä sitäkin tärkeämpää on että sinne mahtuvat kaikki tavarasi niin ettei tarvitse istua laukun päällä ja yrittää epätoivoisesti repiä laukkua kiinni. Ja vielä lisäyksenä olisi sen verran kestävä että jaksaisi kantaa tavaroitani kuukauden pitempään :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat