Speak&fun-kielimatkat

Vierailija

Hello!
Viritelläämpäs tätä keskustelua ensin ihan yleisesti: Kuinka moni teistä on joskus ollut kielimatkalla, tai on vielä joskus lähdössä? Minkälaista oli opetus, majoitus ja vapaa-aika? Yleisesti, oliko kokemus kaiken sen rahan ja vaivan arvoinen, mitä nyt noihin kielimatkoihin menee?

Itse tahtoisin tässä kovasti kielimatkalle kesällä 2010. Tämä päähänpisto tuli toissapäivänä, ja nyt ollaan projektissa niin pitkällä, että tarvitsen enää kesätyön ja matkan varauksen. :-) Olen suuntaamassa Espanjaan, mieluiten mantereelle ja kaupunkiin. Espanjan opiskelua takana on nyt vajaat 3 kurssia lukiossa, ja 4. kurssi ehtii täyttyä ennen kesää. Tähän asti homma on hallussa, 10 on tullut molemmista jo suoritetuista kursseista.

Matkanjärjestäjäksi löysin tällaisen kuin Speak&fun (speakfun-kielimatkat.fi), täydellinen kohde löytyi, opiskelutahti vaikuttaa hyvältä, eivätkä hinnatkaan mahdottomat ole. Nämä yleisimmät EF ja STS hylkäsin väärien kohteiden ja liian korkeiden hintojen vuoksi. Tiedättekö muita mahdollisia matkanjärjestäjiä?

Anyway, to the point. Onko kellään minkäänlaista kokemusta/tietoa näistä Speak&fun-matkoista? Jopa kaverin kaverin kaiman kummin kertomukset ovat tyhjää parempi! Hakukoneilla en löydä mitään kokemuksia tästä, esim. keskustelupalstoilta, ja tämä pistää vähän epäilyttämään: en kai ole ostamassa "sikaa säkissä" joltain puoskarilta?

Toivon siis, että jaatte kaikenlaiste kokemuksenne matkoista yleisesti ja erityisesti Speak&funista/ muista varteenotettavista matkanjärjesräjistä!

Kiitän ja kumarran takavasemmalle poistuen.

Kommentit (1)

Vierailija

Tiedän yhden muunkin järjestäjän, mut sit pitäis lähtee vähän kauemmas. Jos haluat lähteä kielimatkalle Balille, käy tsekkaan www.wave-kielimatkat.com. Kuullut hyvää palautetta ja hinnatkin on ihan kohillaan. Suomalainen natkajärjestäjä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat