Avautuminen!

Vierailija

Mua ÄRSYTTÄÄ! Täällä on ollut monta tosi mielenkiintoista keskusteluaihetta, esim yaz-ehkäisypillereistä, tai sitten tiputteluvuodosta. Kumpaankin on heti laitettu linkki yleiseen keskusteluun e-pillereistä. Itsekin aloitin joskus keskustelun joka ohjattiin toiseen keskusteluun. No, minäpä menin sinne ja kysyin samaa asiaa siellä, eikä vastattu. Näin käy joka kerta! Yaz-pillerit ovat aivan eri asia kuin yleinen keskustelu e-pillereistä! Jos nyt menen sinne kyselemään yaz-pillereistä, en varmasti saa siitä keskustelua herätettyä. Ketä se haittaa jos on nyt pari muutakin e-pillereihin jollain tavalla liittyvää keskustelua? Enkä nyt tarkoita että 'yleistä keskustelua e-pillereistä' olisi jotenkin huono, päin vastoin. Sitä vaan että miksei voi olla pari muutakin.

Anteeksi.

Kommentit (1)

Vierailija

Keskustelualueet pysyvät siistimpinä ja omaan ongelmaan löytää nopeammin vastauksen kun keskustelut on ketjutettu aiheittain eikä lähes samasta aiheesta ole ketjua. Yleisesti ottaen sama ohjeistus pätee jokaiseen yhdistelmäehkäisypilleriin ja niihin liittyviin ongelmiin, joten on kaikkien edun mukaista että kokemukset, ohjeet ja neuvot ovat keskitetysti samassa ketjussa.

Yleinen toimintapa on, että esimerkiksi pillereitä koskeva aihe, josta on mahdollista saada enemmänkin keskustelua saa jäädä auki omaksi keskustelukseen. Pillereihin liittyvänä esimerkkinä nyt vaikkapa "Pillereiden vaikutus mielialaan". Mikäli taas keskustelun aihe on lähinnä yksittäinen kysymys, johon kaivataan vastausta niin tälläiset keskustelut linkitetään siihen "Yleistä keskustelua pillereistä" -ketjuun, jotta sieltä voi suoraan lukea vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja kysyä lisää, jos siltä tuntuu.

Toivottavasti tämä selventi ketjujen lukituspolitiikkaa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat