Annan kansikuvaukset

Sivut

Kommentit (38)

voijeesus

Anna on ihan tavallisen näkönen ja ihan söpö tyttö, mutta pissi on noussu niin pahasti päähän, että mua ihan oksettaa..

Anna on niin itteensä täynnä!

diipadaa

Abreu näyttää edelleen 13-vuotiaalta, ja haastattelujen perusteella henkinen ikä on max. 15. Joten oliko tämä nyt ihan pakko laittaa Cosmon kanteen?

Kyynelpisara

Onpas tylyjä kommentteja...
Itseäni ilostutti, että Cosmon kanteen on saatu myös suomalaista naiskauneutta. Kansi on mielestäni hieno ja onhan Anna nätti tyttö.:)
Onhan Anna vielä kovin nuori ja julkisuus on saattanut hieman nousta hänellä hattuun, mutta hyvää musiikkia hän mielestäni tekee ja hänen äänensä on kaunis.:)

AbreuFan

Mitä tuutte valittaa jos ei kiinnosta? Ette itekkään pääsis toho kantee, ootte vaa kateellisii. Ja toi on ihana toi juttu <333 (EI KOMMENTTEJA TÄHÄN, KIITOS. VITTUILUT MUUALLE!!!)

Laura

Mitä v*ttua tuutte tätä lukemaan tänne jos on noin kamala ihminen, eikä yhtään kiinnosta mikään Anna Abreu ku se on niin paska ja se tekee niin paskaa musiikkia ja se on niin kauheen kauhee, NIIN IHMETTELEN.

Joo kaunis ja ihana on Anna :) Ja hyvin onnistuneet kuvat :)

huhhuh

Anna on todellakin upea. Ja sinulle "heipähei" tiedoksi, että KYLLÄ... Anna tekee omia biisejään! Jos ostaisit levyn ja lukisit kansilehtisen niin tietäisit paremmin. Tarkemmin ottaen tehnyt 6 loistavaa biisiä levylleen. Jotka sun harmiksi julkaistaan briteissä!

:D

joo "taso on laskenut jos voi laittaa idols-finalistin Anna Abreun kanteen" Mites sitten toi Popstars-finalisti Jenni Vartiainen? Onks Popstars parempi. Oot gimmel-fani?

Ohhohohoh....

Kaikki pikkutytöt Suomi24:palstalta on takuulla tullut tänne vinkumaan kun huomasivat että monet inhoavat Annaa sydämestään.

Ja jos ei pidä kyseisestä tyypistä, ei se tarkoita etteikö saisi kommentoida, helvetin kakarat...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat