Tietoa Raskaaksi tulemisesta

Vierailija

Tämä on niille, jotka aloittavat aina saman aiheen täällä.
Toivottavasti tästä ymmärtää nyt kaikki, keitä mietityttää "olenko raskaana".

1.Suojaamattomasta yhdynnästä voi tulla raskaaksi!
2.Peniksen hierominen emättimeen (vain ulkopuolelta), voi tulla raskaaksi,vaikka hyvin epätodennäköistä.
3.Vaikka mies ei laukeaisi sisällesi yhdynnän aikana, saattaa silti tulla hieman siemennestettä sisällesi, jolloin voit tulla raskaaksi.
4.Vaikka söisit e-pillereitä, saatat tulla raskaaksi, mutta on hyvin epätodennäköistä. Oikein käytettynä riski on "olemattoman" pieni.
5.Kondomi ehkäisee sukupuolitaudeilta ja raskaaksi tulemiseksi. Tosin, jos kondomi menee rikki, voit tulla raskaaksi!
6.Jos kondomi liukahtaa pois,että se jää sisällesi, on mahdollista että siemennestettä on päässyt sisällesi.
7.Suuseksistä ei voi tulla raskaaksi, korkeintaan saa sukupuolitaudin.
8.Anaaliseksistä ei voi tulla raskaaksi.
9.Sormittamalla ei voi tulla raskaaksi. (Tosin oli tuolla aikaisemmin puhetta, että jos sormiin on mennyt siemennestettä,mutta riski ei ole kovin suuri)

Tähän hätään ei tullut nyt sitten enempää mieleen. MUTTA, jos epäilet olevasi raskaana, älkää tulko tänne kyselemään, me emme voi sanoa muutakuin "VOIT olla raskaana", me emme sitä voi tietää. Parhaiten saat tietää, kun kipaiset lääkärissä tekemässä testin tai ostat apteekista raskaustestin! Samalla voit kysyä lääkäreiltä tai apteekin työntekijöiltä neuvoa, siellä osataan auttaa paremmin! Ja jos menkat ovat päivän myöhässä, turha siitä on epäillä heti, että on raskaana. Pari viikkoa on hyvä odottaa ja katsoa sitten.
Lisäksi nainen tulee tiettynä aikana helpommin raskaaksi (yksilöllinen asia).

Ja lisäksi sitten vielä niille, jotka ovat ilmeisesti menettäneet tämän aiheen kanssa hermot ja pistäneet epäkohteliaita viestejä, älkää vastatko mitään jos viesti ei ole asiallinen. Tarkoitan sillä nyt sitä, että ei tarvitse toisia haukkua/vihjailla, että on idiootti, kun joku haluaa varmistaa jonkun asian (mikä saattaa olla tosin itsestään selvää). Ne jotka ovat näitä viestejä laittaneet, niilläkin ihmisillä on mielestäni kasvamisen varaa!
Kiitos!

Kommentit (4)

Vierailija

7.Suuseksistä ei voi tulla raskaaksi, korkeintaan saa sukupuolitaudin.

Anteeksi,tarkoitin tuolla siis, että "Suuseksistä ei voi tulla raskaaksi, korkeintaan sukupuolitaudit voivat tarttua suun välityksellä"

Vierailija

joojj mie ainakin luin tuon. tuo on todella totta .. ja siis mitä siitä että ihmiset tulevat kysymään epävarmana että olenko raskaana. onhan sitä hyvä kysyä ja saa sitä kysyä. teille ketkä aina kommentoitte törkeästi toisten viesteihin etenkin tällä lailla vaikka: " onko sukupuolivalistus mennyt vähän ohi ".. niin onhan tuo nyt aika satuttavaa.. ihmisllä on oikeus kysyä melkein mitä tahansa jos tuntee olonsa epävarmaksi. mutta ei sen enempää. ja anonyymi kiitos tästä hyvästä palstasta. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat