Miksi:S???

Vierailija

Olemme yrittäneet saada lasta mieheni kanssa, mutta yrityksiä ei ole ollut monta koska tällä hetkellä meillä on kaukosuhde. Viimeksi harrastimme seksiä ilman ehkäisyä 4 kertaa ja mies tuli sisälle joka kerta. Tein testin 2 viikkoa seksin harrastamisen jälkeen ja näytti negaa. En kyllä ole huomannut mitään ''raskauden'' oireita paitsi että ala vatsaani koskee ihan koko ajan, ihan kun menkat olisi tulossa.

Menkkani ovat olleet epäsäännölliset siitä asti kun olin 12, yleensä ne ovat 2 viikon välein mutta ne eivät siis ole alkaneet nytten, maanantaina olisi se virallinen päivä kun niitten pitäisi alkaa. Eli teenkö tesin uudelleen tiistaina?

Onko se normaalia että ihmiset tulevat raskaaksi ihan ensimmäisellä yrityksellä? Tiedän kyllä että jokainen ihminen on yksilöllinen.

Kommentit (6)

Vierailija

Jos on suuriakin ongelmia lasten saannin kanssa,kannattaa ottaa yhteys lääkäriin. Kukaan täällä ei pysty mitenkään neuvoja tuollaiseen asiaan kertomaan...

Vierailija

Ei kannata heti huolestua, jos ei ekalla kerralla ole tullut raskaaksi. Raskaaksi tuleminen voi kestää kuukausiakin, vaikka ei olisikaan mitään ongelmia hedelmöittymisessä. Netistä olen lukenut, että terveellä pariskunnalla on jokaisessa kuussa vain 25 prosentin todennäköisyys tulla raskaaksi.

Eli kärsivällisyyttä vaan peliin!

Vierailija

- Valitettavasti sanonta "tyhmät lisääntyvät ensimmäisinä" pitää aika hyvin paikkaansa, eli jos joku onnistuu heti ekalla kerralla tulemaan raskaaksi, niin siinä on käynyt todellinen moukan tuuri ja lapsi on yleensä vahinko. Se onkin hyvin epäreilua niitä kohtaan, jotka oikeasti toivovat ja yrittävät lasta ja olisivat valmiita siihen.
- Siskoni oli teininä potenut klamydian ja lisäksi hän oli syönyt pillereitä jonkun kymmenen vuotta. Hänen mahdollisuutensa saada lapsia tämän jälkeen oli 0-30%. Viisi vuotta noista laskelmista on kulunut, ja nyt hänellä on kaksi tervettä lasta (ilman mitään hedelmällisyyshoitoja tms). Ensimmäistä leivottiin varmaan vuosi tai kaksi, mutta toinen syntyikin sitten heti vuosi ekan syntymän jälkeen. Eli alku voi olla kivikkoista ja epätoivoistakin, mutta kyllä se siitä :)

Vierailija

Olet kirjottanu tän viime kuusssa, mutta kuitenkin. Raskaushormoni alkaa näkyä yllättävänkin myöhään joillain. Olis hyvä jos malttaisit odottaa sen testin teon kanssa noin 11 päivää siitä kun menkkojen ois pitänyt alkaa. Vaikka ne nykyään lupaa että sen voi tehdä samana päivänä kun kuukautisten pitäs alkaa, niin joillain hormonit näkyy testissä parin viikon jälkeen vasta. Tsemppiä yritykseen !

Vierailija

Olen lueskellu paljon vauva-lehtiä ja muutenkin tutkiskellut kaikkea siihen liittyvää. On ihan normaalia, että täysin terveilläkin pareilla voi mennä jopa 2 vuotta yrittämiseen, koska se on melko tarkkaa ajallisesti, että sinulla on ovulaatio jne. Eräs kaverinikin on yrittänyt nyt 1,5 vuotta raskautta, muttei vielä onnistunut. Itselläni kun alkaa se yritys kohta, niin jos 2 vuotta menee täyteen, niin hakeudumme kyllä miehen kanssa tutkimuksiin, että mikä mättää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat