Unelmien poikamies

Kommentit (5)

-puhvi-

Joo omat tunteet oli vähän samat eilen ja kyselin moneen kertaan itseltäni että damn miksemmä vaihda kanavaa :D Juhlapuvussa kävelemistä (huom. ei hiihtämistä) olisi myös leideille voinut opettaa... Itse taidan kyllä jättää väliin; keskiviikkoillan nolauksen sijaan kaipaan keskiviikkoillan rentoutusta :)

Juliana

Kun vertaa tätä Suome Unelmienpoikamies-ohjelmaa Amerikka versioon niin Suomen versio on valitetttavasti aika köyhä. Naiset jotka ovat mukana siinä jenkki versiossa ovat aivan toista luokkaa kun nämä suome tavikset.

eevu

tuskaisaa katsottavaa oli totta tosiaan. Miksihän (vai kuuluuko formaattiin) tytöt puetaan pudotuksessa huippumauttomaan glomouriin, joka näyttää suomen oloissa tosi muoviselta. Veikkaampa että kukaan tytöistä ei vapaaehtoisesti pukeutuisi tuohon Miss Suomi -lookiin.

Anna

Mietin ihan samaa eilen! Melkein kaikilla mimmeillä on sama missiluukki satiinipukuineen ja kiharoineen... Ja tonni huulipunaa. Toisaalta, surukseni tajusin, että eilen äänestettiin pois juuri yksi näistä tytöistä, joilla oli rohkeesti oma lookki.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat