Tämä on Big Brother

Kommentit (10)

Jonna

Sen verran katsoin että näin minkälaisista kilpailijoista tämä tuotantokausi koostuu ja miltä talo näyttää. En usko että enempää tulen talon tapahtumia seuraamaan, mediassa varmaan puidaan talon asioita ihan riittävästi.

-puhvi-

Käänsin vahingossa subille ja näin yhden kilpailijan naaman (kai ihan mukava tapaus :) ) Aijon kuitenkin pysyä sarjasta erossa. Eiväthän ne koskaan tee muuta kuin makaa ja aina tilaisuuden tullen dokaa! :D

apriqoosi

Tietenkin sitä seurataan, tästä on tullut minun jokavuotinen tapani! ;) Henkilöistä en vielä osaa mitään sanoa, kun yksi jakso vasta tullut, mutta oli kyllä monenlaista persoonaa :)

vivuliina

viime vuoden BB oli sen verran tylsä ajoittain että nyt on varmaan suunniteltu ties mitä jotta siltä vältyttäisiin =D ihan mielenkiintoisen oloisia persoonia, varmasti aion katsoa tänäänkin!

Pia

En millään viitsisi koukuttaa itseäni, koska sen ajan voi käyttää vaikka nukkumiseen :oD En ole uudesta kaudesta katsonut kuin pätkiä sieltä täältä ja jatkuva kännisekoilu ei ole saanut jäämään tv:n ääreen. Olisin toivonut, että hakijoiden joukosta olisi otettu useampikin iäkkäämpi ihminen, jotta Tertullakin olisi voinut olla jotain säpinää ;o)

minoon

Oijoi! minähän heti rupesin seuraamaan BB:tä, vaikkei raha riittänytkään 24/7 palveluun.
Suosikeiksi on heti noussut perussöpöt EsaJ ja Sampo, tarttuvasti naurava Nino ja jotta naisiakin tulee huomioitua, niin nouseviin suosikkeihin taitavat lukeutua vain Minna ja Terttu. Muut naiset vaikuttavat sen verran pintaliitäjiltä, etten heistä paljoa (ainakaan vielä :D) välitä.

Tiina

Seuraan aina kun ehdin ja porukka näyttää olevan aika estotonta joten kyllä talossa varmaan tulee tapahtumaan yhtä jos toista. Suosikkini on ehdottomasti Terttu!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat