Farkkumania

Sivut

Kommentit (22)

tiija

jälkimmäinen tyyli on naiselliseen tyyliini sopivampi mutta nostan hattua niille jotka omaksuvat ylemmän kuvan löysät todella coolit farkut ja niiden vaatiman asenteen !

Jonna

Minä pidän enemmän tuosta jälkimmäisestä, sillä istuu paremmin omaan lookkiin. Oma asenne ei ehkä ihan riittäisi tuon ensimmäisen kuvan mittoihin, mutta niillä joille sopii, toimii varmasti!

-puhvi-

Ehdottomasti jälkimmäinen. Eka on kivan rento mutta tuo toinen saa niskakarvat ihastuksesta pystyyn; ottaisin kuvan jokaisen vaatteen! ja varsinkin ne kengät *kuola tippuu* ;)

Panther

Sama juttu täälläkin ! Kyllä tuo jälkimmäinen on meikäläisen tyyliin enemmän kuin ensimmäinen. Ja Scarlet loistaa kuvassaan upeasti.

Itsellä sellainen rokkimimmin asenne, että olis ku nakutettu noi vaatteet tän pimun päälle. Ja muutenkin pidän Mangon vaatteista todella paljon.

Upeita palkintoja taas arvonnoissa mukana, ihanaa Cosmo ! ;D

Ansku

Minusta tuo jälkimmäinen on ainakin omaan makuun enemmän. Kiinnostuneena odottelen mitä syksyllä noissa kaupoissa löytyy.
Minäkin pidän enemmän suoremmista / pilleistä farkuista käytännön syistä.
Ja yksi syy miksi pidän alemmasta kuvasta enemmän on se, että farkut istuvat paremmin. Yläkuvassa näyttää mallilla olevan hieman tuskainen asento / ilme ja siitä tulee väkisinkin sellainen fiilis, että farkut on koko ajan putoamassa jalasta!

Belladonna

Ehdottomasti jälkimmäinen. Mun mielestä tollaset löysät farkut ei sovi yhdellekkään naiselle ja miestenkin päällä ne ovat jo aikansa eläneet!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat