Madonnaa ilmassa

Kommentit (9)

Tiina

Olis kyllä mahtava nähdä Madonna livenä. On se tosi kova mimmi viiskymppiseksi ja tulee varmaan olemaan vielä kauan.
Nuoremmat jää häviölle!

Tanja

Vaikka itse en oo niin kauhea Madonna fani niin on se kumminki niin pitkän uran tehnyt et kyllä sitä menis oikeen mielellään kattomaan ihan vain kunniottaakseen mahtavaa artistia joka on pysyny pinnalla näinki kauan.

lsmv

Onhan toi ihan mieletön kokemus varmaan päästä näkemään Madonna livenä, mutta itellä ei kyllä ollu mitään hinkua ostaa lippuja sinne :) Ehkä parista biisistä vaan tykkään Madonnalta, ja muutenkaan en oo koskaan mikään fani ollu.

Tessa

En valitettavasti pääse kumpaankaan konserttiin, joten odotan innolla teidän kuulumisia. En mikään superfani ole, mutta eihän sitä voi muuta kuin kunnioittaa niin rautaista ammattilaista. Tehkööt muut perässä jos osaavat!

Pia

Jostain syystä en ole Madonna-fani. Toisaalta konsertin ympärillä pyörinyt mediajulkisuus sai aikaan sen, että olisin mielelläni ollut paikan päällä kokemassa esityksen aiheuttaman kollektiivisen hurman.

anna-kaisa

En ole mitenkään erikoinen madonna-fani, yhden levyn kylä omistan:) Eniten tykkään hänen vanhasta tuotannosta, tuolloin hänellä oli niin upea look! Vaikka on hän vieläkin aika hyvässä kunnossa 50-vuotiaaksi;) Madonnan keikalle en päässyt:/

Jenni

En ollut madonnan konsertissa, oli vähän liian hintava mun kukkarolle. Muuten olisin kyllä mennyt ehdottomasti, teininä fanitin madonnaa paljonkin ja on sillä myöhemminkin tullut jotain ihan hyviä biisejä vaikka näistä viimeisistä en niin välitäkään. Kiva palkinto muuten tässä kilapilussa. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat