Kiitti letuista

Kommentit (6)

linda

Tunnistan tuon ongelman kyllä täysin. Itsellänikin koira seuraa vieressä tuskaisen näköisenä aamuisia päättömiä juoksujani kylpyhuone-vaatekaappi-kylpyhuone reittiä edestakaisin. Vaikka sitä kuinka kävisi shoppailemassa uusia vaatteita, niin aina kun niitä sitten kotona alkaa kuorimaan niistä lukuisista muovipusseista, tuntuu että puolet on jo kadonnut jonnekin linnunradan tuolle puolen. Sitten pari päivää pärjätään niillä vähäisen tuntuisilla vaatteilla, kunnes ne kohtaavat pyykkikorin ja taas sitä ollaan saman ongelman kanssa. Tämän viikon alussakin sain jo tuhlattua tukevan osan palkastani. Kun pääsin kotiin ja tyhjensin kimpsut ja kampsut niin päähän nousi väistämättä tunne: "Onko tässä muka kaikki? Jäiköhän joku pussi jonnekin, kun tämä näyttää niin vähältä..." Ja kuitenkin sitä loppuen lopuksi saa kehuja jopa niistä vähän vanhemmista vaatteista, jotka eivät välttämättä enää kiillä uusinta uututtaan. Joten on siinäkin meillä kummallinen päänvaiva. :)

Heini

Minulla näitä päättömiä eteinen-vaatekaappi-eteinen-vaatekaappi- juoksuja seuraa vain tuskainen mies. Koira se tästä nyt vielä puuttuisi.

Jonna

Minulla on myös koira seuraamassa tarkasti aamuista vaateoperaatiota. Yleensä käyn kaapin läpi pariin kertaan :) Yleensä heitän ensimmäisenä vain verkkarit jalkaan ja syöksyn koiran kanssa ulos.

Pentukoiraksi vielä luokiteltava kaveri syynää kaapista uos tulevat vaateparret kriittisesti ja tarkkaan. Sukat muuten katoavat silmänräpäyksessä ellei niitä ehdi pelastaa pikku hampailta :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat