Eihä tästä voi tulla raskaaksi?

Vierailija

Tää on taas näitä keskusteluja :D Mutta siis asiaan,kun harrastettiin tänään seksiä ja jätkän laukeemisen jälkeeen,kun hän tuli ulos nii säikähin ku näin et jätkä oli iha paljaana ja kortsu oli jääny osittain mun sisään! Ei ollu rikki kuitenkaan tai mitään. Sit menin kyl heti suihkuun sen jälkeen..Mutta eihä täs oo mitään vaaraa että jotain olis jääny mun sisään? En jaksas alkaa huolehtii tai miettii,mut ei oo ennen käyny tommosta nii rupesin sit aattelee..:s
Ja ei käytetä siis muuta ehkäisyä ku kortsua..

Kommentit (5)

Vierailija

Opasta ensi kerralla poikaystävääsi pitämään kortsusta kiinni, kun ottaa laukeamisen jälkeen munansa ulos. En usko, että spermaa tuollaisessa tilanteessa emättimeen pääsee, jos kortsun suuaukko on kuitenkin ollut emättimen ulkopuolella? Kaikkihan tietty on mahdollista. Jos epäilyttää, niin varmuuden saa kun hakee apteekista jälkiehkäisypillerin. Maksaa about 15e.

Vierailija

Kyllä minäkin kävisin katumukset hakemassa, itselle joskus kävi samoin ja silloinkin söin katumuspillerit ja aloitin hormonaalisen ehkäisyn.

Vierailija

no riippuu tosiaan siitä et oliks se kortsun suu ulko- vai sisäpuolella vai jossain siinä välissä. Jos siinä jotain kävi ni en kyl usko et mikään suihkussa käyminen siinä olis auttanu. Sinuna hakisin katumuspillerin jos vielä ehtii.

Vierailija

Vaikka se kortsu olisikin siinä ihan emättimen ulkopuolella, niin sitä vois ottaessa voi "valahtaa" spermaa emättimeen.
Tietysti eri asia, jos on heti ottanut varovasti kortsun pois.. mutta tuossa tilanteessa on kaksi vaihtoehtoa; joko toimia nopeasti ja näppärästi tai hätääntyä. Veikkaisin, että hätääntyminen on tavallisempi reaktio.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat