Hyvästi, popin kuningas!

Sivut

Kommentit (19)

Sanna

Itse kuulin tästä työkaveriltani aamulla kun olimme lenkkeilemässä töihin. Ihmeen paljon uutinen tosiaankin kosketti vaikka itsekään en ole koskaan sen ihmeemmin Jackosta välittänyt.

Hän kuitenkin kerkesi elämänsä aikana sekoittaa sen verran pakkaa että pakostihan hänestä tuli juttuja luettua ja ystävien kanssa juteltua.

Voin vain kuvitella todellisten fanien reaktiot!

Olipa mukavaa tulla lukemaan blogia, kun heti löytyi näin tuore ja ajankohtainen kirjoitus! :)

-puhvi-

Hitsi! Pudotin silmäni päästä enkä aluksi uskonut että juttu olisi totta! Tosin nyt alkaa varmasti kiertämään huhuja siitä kuinka Jacko vain sai tarpeekseen pedofiili-epäilyistä ja lavasti kuolemansa... Noh tuskimpa vain.

Kaisa

Kuulin isältäni aamupalapöydässä. Ensimmäinen reaktioni oli "Ai, oho? JES!" ... jonka tietysti tajusin kamalaksi heti suuni suljettuani. Mutta mitä ilmeisimmin asenteeni Jacksonia kohtaan ei ole/ollut kovin positiivinen - onhan hänestä liikkunut aika ikäviä juttuja. Sairas mies vähintään loppuaikoinaan, valitettavasti, vaikka myönnettävä toki on, että hän aikoinaan sai ansaittua menestystä musiikin saralla.

Jonna

Minulta meinasi mennä kanssa aamupalat väärään rööriin kun katselin aamun uutisia. Kesti vähän aikaa tajuta, että on se ihan oikeasti kuollut.

Mitään sympatioita mies ei kohu-uutisillaan ole herättänyt, mutta krediittinä täytyy miehen puolesta sanoa, että paljon hyvääkin on saanut elämänsä aikana hyväntekeväisyysasioissa aikaan.

Tessa

Sanotaan mitä tahansa, mutta musiikkia Jackson osasi tehdä. Hänen levynsä ovat edelleen hyviä. Kyllä minäkin pysähdyin jotenkin, kun kuulin uutisen. Taas viihdemaailman ihminen, jonka elämä loppui lyhyeen.

Katriina

Jacksonin kuolema järkytti ihmeen paljon vaikka en mikään fani ollutkaan.Ikävää kun kaikki onnen onkijat vielä koittavat rahastaa hänen kuolemallaan myymällä lehtiin muka luotettavaa tietoa. Kuka oikeasti jaksaa uskoa Debbie Rowen paljastuksia Michaelista. Nainenhan myi lapsensakkin rahasta!

hunajahiiri

Itsellänikin naama venähti kun kuulin tästä. Ei olisi millään voinut uskoa, mutta nyt sen alkaa vasta pikkuhiljaa tajuamaan. R.I.P Michael Jackson?

joa

Vaikea uskoa, että musiikkimaailman yksi merkittävimmistä tähdistä on poissa! Michael Jackson saavutti (monista kummallisista tempauksistaan huolimatta) paljon musiikin saralla, ja teki hienoa työtä musiikin parissa. R.I.P.

Hannani

Kuulin uutisen kaveriltani,enkä meinannut uskoa sitä...mutta sitten kotona luin netistä ja katsoin telkasta.Kauhea uutinen!Olen fanittanut pienestä asti Michael Jacksonia,muistan vieläkin kuinka tanssittiin Michael Jacksonin hittien tahtiin.....Kappaleet elää ikuisesti..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat